• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2022

08:13

LJUBAVNI HOROSKOP DO 13. AVGUSTA! Bikovi saznaju partnerovu TAJNU, Vodolijama romantično PUTOVANJE, a evo koji znak KRIJE svoju VEZU

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 13. AVGUSTA! Bikovi saznaju partnerovu TAJNU, Vodolijama romantično PUTOVANJE, a evo koji znak KRIJE svoju VEZU

Podeli vest

Planeta ljubavi i lepote Venera, uskoro izlazi iz Raka i ulazi u Lava što će doneti velike promene na emotivnom planu

OVAN

Vaš ljubavni život će se stabilizovati i bićete mnogo srećniji naredne nedelje. Promene i nemir koji su obeležili prethodni period bili su naporni, a u narednim danima uživaćete u miru i stabilnosti ljubavnog života.

BIK

Partnerove tajne će izbiti na videlo i izazvati neku vrstu skandala. Izgubićete poverenje u osobu s kojom ste i zbog toga će vaš odnos trpeti. Ako ste sami, moguće je da će vam se dopasti neko u koga ne bi trebalo da imate poverenja.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Naredne nedelje upoznaćete nekoga ko je stvoren za vas. Imaćete puno novih kontakata i lako ćete stupati u komunikaciju. Posebna novost je da će ti novi kontakti biti slični vama i da će vam na svaki način parirati.

RAK

Naredni period je odličan za ulazak u vezu. Obećava trajnost i ozbiljnost svake veze u koju se uđe u baš ovom periodu. Svi koji su već u vezi kretaće se prema većem obavezivanju i praviti ozbiljne planove za budućnost.

LAV

U narednom periodu bićete neubičajeno bezvoljni ili skloni fantaziranju. Realnost vašeg ljubavnog života činiće vam se lošom, pa je moguće da se upustite u neku avanturu. Bićete vrlo zaljubljivi i moral će vam biti savitljiv, pa je sve moguće.

Foto: pixabay

DEVICA

 Imaćete razne probleme u ljubavnom životu u narednom periodu. Svi će se vrteti oko nedostatka moralnih principa i čvrstine karaktera partnera ili osobe koja vam se dopada. Razočaranje vam ne gine, pa je najbolje da se odmah pripremite za loše vesti.

VAGA

Uživaćete u boljoj sreći u ljubavnom životu, pogotovo ako ste Vaga u podznaku. Biće prilika za zabavljanje i kontakata sa obrazovanim osobama, ljudima koji žive u inostranstvu ili barem onima koji često putuju.


ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati prilike za fizički kontakt, i to sa više različitih osoba, od kojih će vam se svaka dopasti na drugi način. Vaše emocije i naklonosti biće bez ikakvog fokusa, što vas može uvući u nevolju.

STRELAC

Ništa naročito uzbudljivo neće se desiti u sferi ljubavi, više ćete biti okrenuti prijateljskim nego romantičnim odnosima. Ipak, ako ste već u vezi, možete da očekujete prijatnu atmosferu i stabilnost.

Foto: Shutterstock


JARAC

Očekuje vas dobro razumevanje sa partnerom ili lako stupanje u vezu sa osobom koja vam se dopada. Manji problemi su mogući sa roditeljima i njihovim neodobravanjem ili nerazumevanjem vašeg izbora. Zbog toga ćete možda kriti svoju vezu.

VODOLIJA

Romantični odnos će vam biti pomalo klimav. Moraćete da rešavate probleme koji su izbili prethodne nedelje. Možda ćete planirati romantično putovanje ili prijatno iznenađenje, kojim ćete odobrovoljiti partnera.

RIBE

Proaktivan ili donekle agresivan pokušaj da osvojite osobu koja vas interesuje može da bude dobar ponekad. S obzirom na to da ste često previše pasivni, ali ne ako vam osoba koja vas interesuje nije dala baš nikakvo ohrabrenje ili znak da je zainteresovana.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17