• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.08.2022

13:45

POMRAČENJE SUNCA U ŠKORPIJI ĆE IM DONETI OBILJE FINANSIJA! 4 horoskopska znaka očekuje NEVEROVATAN priliv novca!

Pixabay

Horoskop

POMRAČENJE SUNCA U ŠKORPIJI ĆE IM DONETI OBILJE FINANSIJA! 4 horoskopska znaka očekuje NEVEROVATAN priliv novca!

Podeli vest

Jesen će doneti obilje novca osobama rođenim u horoskopskim znacima lava, strelca, vage i jarca

Pomračenje Sunca u Škorpiji desiće se 25. oktobra što donosi snažnu pokretačku energiju i obilje finansijskih blagodeti, ali samo za ova 4 znaka, pa proverite da li ste među njima.

1. Lav

Lavovi dugo sanjaju o sreći, a konačno je došao i taj trenutak da njihove želje postanu stvarnost. Lavove očekuje obilje sreće, ali ne samo na finansijskom već i na svakom drugom polju. Ovaj znak imaće priliku da realizuje davno započete ciljeve i da dobije unapredi stečeno bogatsvo. Krajnji ishod i dalje je neizvestan, ali svakako da od kraja oktobra imate znatno veće šanse za uspeh.

Foto: Pixabay

Lavove očekuje neverovatan uspeh!

2. Strelac

Strelčevi su u dosadašnjem poslu davali najveće rezultate, a sada je konačno vreme da oni mogu da ubiraju plodove svoga rada. Prilika za veliko obogaćenje stiže već u septembru. Univerzum zna da su Strelčevi naporno radili cele godine i pripremio im je zasluženo iznenađenje. Strelčevi znaju da su u realizaciji cilja uložili gomilu napora, pa je savet da se ne oslanjaju samo na sreću koja je neizvesna, već da nastave da rade punom parom kao i do sad.

3. Vaga

Ma koliko da su vage živele u prošlosti, period posle 25. oktobra je taj koji vam pokazuje da najzad možete da živite u sadašnjosti i da dišete punim plućima. Vage očekuje veliko materijalno blagostanje i one više ne moraju grozničavo da štede novac. Najzad je trenutak da se opuste i odu na dugoočekivani odmor, ali po povratku čeka ih identična gomila obaveza koja se neće rešiti sama od sebe.

Foto: Freepik.com

4. Jarac

Sunce se ponovo rađa i Jarčevima. Uz napor koji su bili uložoli, oni najzad mogu da uživaju u materijalnom blagostanju i da dostignu nivo zarade koji već dugo očekuju. Ma koliko delovalo jarčevima da nisu na pravom putu, situacije sa početka jeseni govore u prilog toga da se tek otvara povoljan poslovni put za njih. Samo napred!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija