• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

18.08.2022

21:31

OD 24. AVGUSTA STIŽE RETROGRADNI URAN U BIKU! OVA ČETIRI ZNAKA će iz korena PROMENITI ŽIVOT!

Pixabay

Horoskop

OD 24. AVGUSTA STIŽE RETROGRADNI URAN U BIKU! OVA ČETIRI ZNAKA će iz korena PROMENITI ŽIVOT!

Podeli vest

Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju čekaju velike promene

Astrolog i numerolog Goca Dragišić je na svom Instagramu otkrila da će naredni period biti veoma zanimljiv zbog retrogradnog Urana u Biku.

Ova pojava će naročito uticati na Bika, Lava, Škorpiju i Vodoliju.

- Uran je poznat kao planeta pobune i revolucije, a sada će nam se naći u znaku Bika (najmanje omiljenom znaku za boraviti) i donosi promene velikih razmera, pogotovo oko temelja na kojima smo gradili naše živote - navodi Goca i dodaje:

- Uran nas podstiče da se oslobodimo svega što sprečava da izrazimo svoje pravo ja, pobuniti se protiv ograničenja i granica. Retrogradni Uran donosi težak period i nudiće prilike koje će vas podstaći da se krećete u radikalno boljem pravcu - kaže Goca i ističe:

- Prvi problem nam već dolazi 26. avgusta, kada će doći do kvadrata Venere u Lavu i Urana u Biku - tražićemo slobodu, raskidati odnose, biti previše gordi. Želećemo svađe sa partnerima po svaku cenu.

Foto: Pixabay

planete

Evo kako će retrogradni Uran uticati na:

Lava

Retro Uran pogađa vašu 10. kuću, što znači da će najveće promene biti na poslovnom planu.

Škorpiju

Definitivni raskidi sa toksičnim partnerima. Kada Uran kreće unazad, svi na neki način propali odnosi se definitivno završavaju.

Vodoliju

Retrogradnost pada u vašu 4. kuću, što znači da je naglasak na porodici, domu. Od 2018. godine možete imati nekih problema, pa je vreme da se oni konačno reše.

Bika

 Retrogradnost pogađa vašu prvu kuću, dakle samu ličnost i identitet. U narednih nekoliko meseci, promene će se ogledati u transformaciji ličnosti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija