• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.08.2022

22:08

OD DANAS MARS ULAZI U BLIZANCE! Zadržaće se čak 7 MESECI, a OVI znaci će imati najviše USPEHA na svim poljima!

Pixabay

Horoskop

OD DANAS MARS ULAZI U BLIZANCE! Zadržaće se čak 7 MESECI, a OVI znaci će imati najviše USPEHA na svim poljima!

Podeli vest

Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva koji horoskopski znaci će najviše profitirati od ulaska Marsa u Blizance

Kada je u pitanju astrologija, kretanje Marsa može da donese razne promene, a naročito za pojedine znake, što je otkrila i astrolog i numerolog, Goca Dragišić:

- Mars je planeta akcije i strasti, planeta koja nas tera da damo sve od sebe kako bismo postigli ono što želimo. Ove godine, on ulazi u Blizance 20. avgusta 2022. godine i ostaće u ovom znaku punih sedam meseci - navodi Goca na svom Instagramu i otkriva koji su to znaci koji će imati najviše uspeha:

- Ovan

- Blizanci

- Vodolije

Foto: Pixabay

Mars

Ovan

Mars je vaš vladar, pa će njegov uticaj biti zaista opipljiv. Trudite se da uvek imate čime da se bavite, inače ćete postati razdražljivi i vrlo nemirni. Ukoliko imate na spisku obaveza i one koji mogu da se obave brzo i lako, neka to bude vaša prva akcija. Tako ćete sačuvati snagu za izazove koji vas tek čekaju - navode sa portala lepaisrecna.

Blizanci

Ovo će biti vaše vreme, trenutak da zablistate. Da li već neko vreme čekate da donesete jednu odluku? Ovo je tranzit koji će vam pomoći da učinite važan korak i on vas može odvesti do magičnog uspeha.

Ne ustežite se da se pozabavite potpuno novim projektima, naročito onima koji u vama probude pravu strast. Ako vam srce igra, to vam Mars poručuje da krenete kuda vas taj ritam nosi.

Vodolija

Dok se Mars kreće kroz vaš prijateljski, vazdušni znak, i vi ćete doživeti talas ogromne kreativnosti. Vreme je da konačno unovčite svoj talenat, maštu, intelekt, to nisu kvaliteti koje drugi tako lako rasipaju.

Stavite ostalima do znanja da moraju više da cene vaše nove ideje i jedinstven pristup. Finansijska satisfakcija će još više ojačati vašu motivaciju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija