• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

14.09.2022

08:18

OSEĆATE LI UTICAJ? Retrogradni Uran u Biku je u PUNOM JEKU, a astrolog Goca Dragišić otkriva kako da ga preživite!

Pixabay

Horoskop

OSEĆATE LI UTICAJ? Retrogradni Uran u Biku je u PUNOM JEKU, a astrolog Goca Dragišić otkriva kako da ga preživite!

Podeli vest

Važno je da u toku retrogradnog Urana zadržite strpljenje i ostanete otvorenog uma

Retrogradni Uran je počeo 24. avgusta i završava se 22. januara 2023.

S obzirom na to da je takoreći već u punom jeku, sasvim je moguće da osećate njegov uticaj, a detaljnije o njemu ispričala je astrolog i numerolog Goca Dragišić:

- Bik je simbol finansija, a Uran neočekivanih situacija, zbog čega bi narednih šest meseci trebalo izbegavati rizična finansijska ulaganja, podizanje kredita, kao i nepotrebne troškove. Uran nas podstiče da se oslobodimo svega što sprečava da izrazimo svoje pravo ja, pobuniti se protiv ograničenja i granica - navodi Goca na svom Instagramu i dodaje:

- Generalno, retrogradni Uran je povezan sa unutrašnjim promenama, kao odgovorom na spoljašnje promene. Retrogradni Uran 2022 kvadrat Venera i Saturn, mogu dovesti do nestabilnosti u odnosima, finansijskim tržištima i politici. Iznenadne, neočekivane promene mogu biti frustrirajuće i dovesti do povećane unutrašnje nesigurnosti.

Foto: Pixabay

planete

- Ali, ako ostanete otvorenog uma, strpljenja i fleksibilnosti, ono što na prvi pogled izgleda kao izazov, može se pretvoriti u prilike da se oslobodite negativnih, ograničavajućih stvari. Retrogradni Uran 2022. nije vreme za odupiranje promenama, niti vreme za preterivanje. Najbolji je dobro promišljen, metodičan, strpljiv i korak, po korak pristup.

Venera u kvadratu sa Uranom može testirati stabilnost ljubavne veze, kroz neočekivane porive ili događaje. Povećana potreba za slobodom i uzbuđenjem može testirati vaše strpljenje sa voljenom osobom ili dovesti do lutanja očiju/traženja druge opcije - objasnila je Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija