• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

07:09

USRED retrogradnog MERKURA počeo je još jedan HAOTIČAN PERIOD - Sunce u Devici će nam POMRSITI konce

Horoskop

USRED retrogradnog MERKURA počeo je još jedan HAOTIČAN PERIOD - Sunce u Devici će nam POMRSITI konce

Podeli vest

Osim retrogradnog Merkura koji traje do 2. oktobra, 17. septembra Sunce u Devici napravilo je negetivan aspekat sa Neptunom iz Riba, što će itekako uticati na sve horoskopske znakove

Kad god je Sunce u vezi sa spoljnom planetom, to je snažna prilika da se povežete sa nečim većim od vas samih.

Sunce u Devici traži od vas da budete marljivi u korišćenju tehnika i alata koje ste naučili da povežete sa retrogradnim Neptunom u Ribama, što vas može pozvati da prevaziđete uobičajenu svakodnevnicu.

Negativan aspekat Sunca i Neptuna onemogućuje nas da sagledamo realnu sliku stvarnosti. Zbog toga će naša moć opažanja biti umanjena. 

Ovo je ujedno suočavanje sa nekim ličnim iluzijama koje će u ovom periodu morati da se sruše. Drugim, rečima, sa Neputnom i Suncem će da "padnu maske", naročito kod osoba koje su se skrivale iza pogrešnih uverenja.

Foto: Freepik.com

Gubitak kontrole

Jedan od načina je hvatanje za kontrolu kada vas je život pozvao da se predate, napravite korak unazad ili jednostavno kažete DA procesu koji vam se donosi. Koliko god budemo odstupali od realnosti u kojoj se nalazimo, potrebno je da probamo što jasnije da sagledamo činjenice kako ne bismo sebe dovodili u zabludu. 

Posto Neptun odgovara isceljivanju zvukom i vibracijama, slušanje specifičnih zvučnih frekvencija može biti od koristi u prilagođavanju ovog tranzita. Pronalaženje mesta u prirodi gde možete da vežbate mantru je još jedan način da iskoristite ovu energiju.

Sunce u Ribama u negativnom aspektu sa Neptunom neće prijati Ribama, Devicama, Strelčevima i Blizancima.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja
Fudbal

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja

Fudbaler Pariz Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandez (28), koji je u polufinalnom meču Lige šampiona protiv Dortmuda povredio koleno, mogao bi zbog povrede da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo, objavio je danas "Lekip".

02.05.2024

17:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija