• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2022

21:17

NE MOŽETE DA IH NE PRIMETITE! Četiri najprivlačnija horoskopska znaka!

Shutterstock

Horoskop

NE MOŽETE DA IH NE PRIMETITE! Četiri najprivlačnija horoskopska znaka!

Podeli vest

Postoje neki ljudi koji imaju nešto posebno, pa privlače poput magneta. Astrolozi otkrivaju u kojim horoskopskim znacima se rađaju najprivlačnji ljudi

Pogledajte da li ste vi među njima. 

Bik

Bikovi su po prirodi senzualni i na njih niko ne može da ostane ravnodušan. Mnogima su predmet fantazija, iako na prvi pogled nemaju napadan seksepil, niti su posebno privlačni. Njihovu senzualnu prirodu ćete otkriti tek kad ih duže posmatrate. Bikovi znaju šta žele i često idu tome u susret veoma samouvereno. Oni koji sa njima budu gradili vezu mogu da očekuju eksploziju strasti i predivne intimne trenutke jer se bik potpuno predaje partneru.

Rak

Pripadnici ovog znaka imaju komunikaciju koja ima pomalo seksualni ton, kao i humor kojim osvajaju sve oko sebe. Zbog svoje provokativnosti sa kojom se odlično nose, mnogi bi mogli u njihovom društvu da pocrvene. Imaju zaraznu energiju i to je ono što ih čini "laganim" znakom sa kojim se sve može i sa kojima neće biti nikakvih natezanja, naročito ne u krevetu.

Foto: Freepik.com

Rakovi imaju "zaraznu" energiju

Strelac

Strelčeve je veoma teško zavesti, a ni oni nisu preterano zainteresovani da se oko nekoga "lome". Tome u prilog ide što poseduju samopouzdanje koje ih čini posebno magnetski privlačnim drugima.Osim toga što su fizički privlačni i zgodni, krasi ih i duhovitost koja je opaka kombinacija s privlačnošću. Na intimne odnose gledaju kao na rekreaciju i sport i retko ih vezuju za ljubav. Oni su veoma uočljivi u masi jer odišu samouverenošću i brzo ćete ih izdvojiti iz gomile.

Vodolija

Vodolije su onaj tip zbog kog se preznojavate u društvu. Nisu toliko fizički privlačne koliko su njihovi pokreti ti koji stvaraju magiju. Bilo da je u pitanju hod, pogled ili osmeh, oni uigrano sa tim koketiraju i druge bukvalno ostavljaju bez daha. Po prirodi su izuzetno zabavni i puni života i to ih čini posebno privlačnim za suprotni pol.

Foto: Freepik.com

Škorpija

Ukoliko želite da osvežite ili "začinite" svoju spavaću sobu, onda vam je potrebna škorpija. Za njih se vezuju sve aktivnosti u spavaćoj sobi jer odišu takvom seksualnom energijom na koju niko ne može ostati imun. Jednostavno imaju magnetsku privlačnost koja druge drži blizu njih non stop. Iako se trude da ne budu napadni i provokativni, teško im to ide od ruke.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija