• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/MSN

26.09.2022

22:00

Najveća ZLOPAMTILA Zodijaka! Možda uspeju da vam OPROSTE, ali vam sigurno neće ZABORAVITI!

pexels.com

Horoskop

Najveća ZLOPAMTILA Zodijaka! Možda uspeju da vam OPROSTE, ali vam sigurno neće ZABORAVITI!

Podeli vest

Postoje ljudi koji lako prelaze preko svega, ali ima i onih koji nikada ništa ne zaboravljaju... Među njima prednjače Ovan, Ribe i Lav

Ovi horoskopski znakovi će vam najverovatnije sve zameriti. Uvek će se vraćati u prošlost, spominjati nemile događaje, hladnokrvno će prihvatati izvinjenja i neće dopustiti da zaboravite nepravdu koju ste im naneli. 

Ovan

Budući da su vatreni znak, Ovnovi mogu da imaju tešku narav. Imaju visoka očekivanja kada su u pitanju odnosi s drugima, pogotovo jer vole da budu u centru pažnje. Njihova divlja, borbena energija znači da će vam dati do znanja ako su uzrujani, ali neće zaboraviti šta ste učinili.

Foto: pexels.com

Ovnovi imaju visoka očekivanja kada su u pitanju odnosi s drugima

- Ne verujte im ako postanu prijateljski nastrojeni i puni ljubavi nakon što ste ih izdali - upozorava astrološkinja Emili Njuman. 

Ribe

Ribe su osetljive, sklone sanjarenju i življenju u svom svetu. To ih vodi ka tome da određene radnje smatraju štetnima, čak i kada nisu. Ako se određena verzija stvarnosti ne podudara s njihovom, pretpostaviće da niste u pravu.

- Oni će se držati svoje priče i nosiće svoju patnju kao znak časti - objašnjava astrološkinja Džil Loftis. Ribe se ne ljute namerno, ali zbog dubokih emocija teško im je da nešto puste, piše MSN.

Lav

Lavovi shvataju stvari lično i prilično mogu da zapnu u svojim mislima. Vrlo su samouvereni, što ih navodi da veruju da su uvek u pravu.

Foto: pexels.com

Lavovi sve shvataju lično

- Možete priznati grešku i izviniti se, a oni bi mogli da kažu da su prešli preko toga, međutim nemojte očekivati ​​da će uskoro zaboraviti - kaže astrolog Rajan Markvart. Iako bi na kraju mogli da prerastu ljutnju, to će potrajati neko vreme i verovatno će ta osećanja uvek biti u njima, pogotovo ako ste uvredili njihov karakter ili kritikovali način na koji nešto rade.

Devica

Device su perfekcionisti pa nemojte da pokušavate da im kažete da je ono što rade pogrešno. Neće vam zamerati toliko dugo kao neki drugi znakovi, ali pokušaće da vas uvere da je njihov put ispravan.

- Kada ih ne slušate ili ne radite stvari u skladu s njihovim standardima i očekivanjima, budite spremni na to da će vas osuđivati zbog toga - kaže Loftis. Ovaj izbirljivi znak ponekad može da upadne u obrazac ogorčenosti prema drugima. 

Škorpija

Škorpija je vrlo emotivan znak koji sve doživljava intenzivno, što ih čini izuzetno odanima, ali i vrlo brzima u nestajanju iz vašeg života. Ako su vas pustili u svoje živote i učinili ste im nepravdu, dugo će gajiti ljutnju, bez obzira koliko velika ili mala bila nelojalnost. Ako na bilo koji način izneverite njihovo poverenje, verovatno ćete biti odbačeni bez pitanja.

Foto: pexels.com

Škorpija će dugo gajiti ljutnju ako je doživela nepravdu od vas

- Moraju da provode puno vremena s drugim ljudima koje vole i kojima veruju kako bi osećali kao da mogu ponovno da stvore prostor za vas u svom životu - kaže Markvuart. Težak je povratak u njihovu milost. 

Rak

Rak je takođe osetljiv i emotivan. Pozitivna strana toga je što ih to čini izuzetno brižnima, ali poznati su i kao najneraspoloženiji znak. Oni sve osećaju toliko duboko da se možda nikad neće u potpunosti oporaviti.

- Oni žele da vam oproste, ali ne mogu da napuste oprez - kaže Njuman. Uvek će pokušavati da se zaštite od osobe koja ih je povredila. I nećete se lako osloboditi njihovog gneva ako ste povredili nekoga do koga im je stalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija