• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2022

07:10

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera i Pluton donose OBRT u LJUBAVI

Horoskop

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera i Pluton donose OBRT u LJUBAVI

Podeli vest

Tranzit Venere u trigonu sa Plutonom naglašava intenzitet i strast za odnose i one stvari koje vam donose radost i zadovoljstvo

Trebalo bi da osećate dublju povezanost  sa voljenim osobama, posebno prema svom partneru. Ovo je dobro vreme za intimne odnose zbog vaše povećane želje za ljubavlju i privrženošću.

Nova romansa

Uživaćete u misterioznoj seksualnoj privlačnosti sa snažnom karmičkom privlačnošću. Ovo povećava vaše šanse da pronađete novu romansu u ovom trenutku. Nova veza sada bi bila veoma intenzivna i mogla bi uključivati aferu ili druge komplikacije. Vrlo je verovatno da bi svaka nova veza mogla biti dugoročna, iako bi nivo intenziteta verovatno splasnuo tokom vremena.

Foto: Freepik.com

Horoskop

Opsesije

Opsesije i fascinacije su sada moguće i ne samo u vezama. Vaše finansije treba da budu dovoljno dobre da dozvoljavaju luksuzne predmete. Možda će vas privući određeni modni stil, kozmetika, nakit ili tetovaža. Ovo je dobro vreme za uređenje vašeg doma ili kancelarije. Ako ste umetnički ili kreativni tip, onda je ovo sjajno vreme da budete sami i da budete zauzeti.

Novac može biti problem sada, pri čemu ćete se možda osećati prinuđenim da istražite šeme stvaranja bogatstva ili odaberete dobru investiciju. Sada možete ostvariti veliki profit ako je vaša motivacija čista, da donesete radost i utehu sebi i što je najvažnije, svojim najmilijima, pišu astrousluge.com

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija