• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 15. OKTOBAR: Bikovi će biti zainteresovani za ljubav, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti u nekog ko je stranog porekla!

pexels.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 15. OKTOBAR: Bikovi će biti zainteresovani za ljubav, a OVAJ ZNAK će se zaljubiti u nekog ko je stranog porekla!

Podeli vest

Subota je dan za odmaranje i uživanje, a otkrijte kako ćete se provesti danas

OVAN

LJUBAV: Neko će vam izjaviti ljubav, a i vi ćete biti inspirisani da iskažete svoja osećanja. POSAO: Mogući su manji problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav i nove kontakte, što će doprineti tome da imate uspeha u ovoj sferi. POSAO: Brinućete za svoju poziciju. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Nekoga će zadiviti vaša inteligencija i umešnost u skoro svemu čega se dohvatite. POSAO: Bićete usmereniji na odnose, ali možete dobiti prilike koje niste očekivali. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Biće vam teško da izrazite osećanja na pravi način, ali ona će svakako biti jaka. POSAO: Vaš entuzijazam će porasti jer ćete primetiti pozitivne pomake. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com

Rakovi će se stabilno osećati

LAV

LJUBAV: Vaša veza mogla bi da upadne u problem ili ćete obnoviti kontakt sa nekim iz prošlosti. POSAO: Slab obim posla, što može biti i dobro jer ćete biti okrenuti drugim sferama. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA

LJUBAV: Usklađivaćete se sa partnerom kroz uspostavljanje pravila u svakodnevnom zajedničkom životu. POSAO: Velika sreća u oblasti obrazovanja mladih, kreativnosti i umetnosti. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Zaljubićete se u nekog ko je stranog porekla ili živi u inostranstvu. POSAO: Nakon perioda zatišja i izvesne blokade, dobićete ideje u kom pravcu ćete se kretati ubuduće. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ostvarićete komunikaciju sa nekim ko vam se dopada ili uživati u harmoniji u već postojećem odnosu. POSAO: Mogli biste iskusiti neke poteškoće u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

STRELAC

LJUBAV: Ostvarićete pozitivan pomak u pokušaju da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Može se desiti da dobijete novčanu infuziju, samo treba da zatražite. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Lako nalazite prilike za ljubav ovih dana. POSAO: Doživećete izvestan uspeh u svemu vezanom za javni nastup, partnerske poslove i pravna pitanja. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom ako ste u vezi. Ako ste sami, možete se zaljubiti u nekog ko vas intelektualno stimuliše. POSAO: Profit od poslovnog udruživanja. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

RIBE

LJUBAV: Neće biti javnih iskazivanja naklonosti, ali zato će biti tajnih ljubavnih izjava, a moguća je i tajna afera. POSAO: Brinuće vas izvesni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17