• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2022

19:24

OBOŽAVAJU NOVAC! Horoskopski znaci koji su spremni da budu sa vama iz čistog koristoljublja!

Pixabay

Horoskop

OBOŽAVAJU NOVAC! Horoskopski znaci koji su spremni da budu sa vama iz čistog koristoljublja!

Podeli vest

Ima ljudi kojima se čini da im novac može kupiti sreću, pa teže da ga se domognu ne birajući sredstva. Astrolozi tvrde da u Zodijaku postoje znakovi za koje se vezuje baš ta osobina i da oni ne mogu da zamisle život bez materijalne stabilnosti. Dešava se da često sa svojim partnerima budu isključivo zbog novca i veoma dobro mogu da odglume ljubav

Evo koji horoskopski znaci vole novac više od bilo čega. 

Bik

Pripadnike horoskopskog znaka bik posebno privlače novac i bogatstvo i kada bi morali da biraju između ljubavi i finansija odabrali bi novac. Taj znak Zodijaka voli da živi po svojim pravilima i onako kako je on zamislio život, međutim, spreman je i da sve to napusti ukoliko se pojavi neka prilika da poseduje novac. Radije se oslanja na nekoga ko je finansijski jak, pa ga privlače takvi partneri. Voli da bude u društvu koje "živi na visokoj nozi".

Foto: printscreen

Bikovi obožavaju imućne ljude

Jarac

Jarčevi su spremni da žrtvuju neke svoje kratkoročne ciljeve ukoliko imaju priliku da ostvare neki dobitak. Oni žele uvek da budu sigurni u finansijama i ne propuštaju prilike da do toga dođu. Ponekad deluju kao da su bezosećajni, a između zadovoljstva zbog novca koji su stekli i onog koje dolazi usled ljubavnih osećanja, uvek se opredele za finansije. 

Škorpija

Iako su Škorpije po prirodi tajnovite, one vole trajnu vezu i ta veza će dodatno ojačati ukoliko imaju partnera koji im parira ili koji je čak i bolji od njih. Škorpije vole luksuz i kada su finansije u pitanju, veoma su oprezne. 

Foto: pexels.com

Strelac

Strelčevi su avanturistički tipovi koji posebno vole zabavu. Na tom putu im dobro dođe novac, pa se zbog toga ne libe da se zaljube u nekoga ko im ispunjava želju da putuju i finansira njihove avanture. Ne znači da su okrenuti samo novcu i bogatstvu i da eliminišu svakoga ko manje zarađuje od njih, ali strelčevi jednostavno uživaju u scemu što može da im pruži materijalno blagostanje. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija