• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

21.10.2022

09:41

ŠTA SVE TREBA DA ZNAŠ O MUŠKARCU ŠKORPIJI? Mističan, strastven, a evo i da li je VERAN!

Shutterstock

Horoskop

ŠTA SVE TREBA DA ZNAŠ O MUŠKARCU ŠKORPIJI? Mističan, strastven, a evo i da li je VERAN!

Podeli vest

Muškarca Škorpiju prati loša reputacija, ali ima toliko toga što se u njemu može voleti

Kada je o Škorpijama reč, mišljenja su podeljena, i dok su jedni impresionirani njihovom pojavom i mističnosti, drugi pomalo zaziru od njih.

Astrološkinja Jelena Ivanović izdvojila je nekoliko karakteristika tipičnih za ovaj znak:

- Koja je to reč koja ga opisuje? Mističan? Strastven? Strast prema životu, prema ljubavi, prema poslu, prema prijateljima, putovanjima… Prema svemu. Kada je u nečemu, posvećen je tome, lojalan, strastven, 100% predan. Naravno, ta strast traje neko vreme, bledi, okupira ga nešto
novo i tako u krug. Treba da znaš da ga ispratiš.

Ako si emotivna i tražiš neko nežno biće za sebe i ako te plaši strast, spakuj svoje kofere i što dalje od ovog muškarca. On je vatra koja gori intenzivnim plamenom. Upakovan u finu ljušturu koja
može da te zavara, da je to smiren i staložen čovek. Sve je to laž. Sve što je on te može opeći tako lako i tako bolno - navodi Jelena i dodaje:

- Čuvaj se. Kad te on povredi, krvarićeš mesecima. Kako izaći na kraj sa njim? Pitaj Boga, eto tako. Njegov pogled hipnotiše, njegova strast zavodi i zanosi, energija mu je magnetska, ponašanje kao
kod nekog šarmantnog dečkića, a na momente zao i strastven. Njegov karakter je dvostruk. On je istovremeno i emotivan i inteligentan i logičar. Ponekad opsesivan i paranoičan. Zna da baci pogled kad otvaraš neku poruku ili da prati šta lajkuješ na Instagramu.

Eksplozivan je. Kada ranjava, to radi bolno i duboko. Oporavak dugo traje. Za njega pobeda nema alternativu.

Ovaj muškarac je okružen luksuzom. Senzualan je i zavodljiv. Erotski tip. Pitate se kakav je seks sa Škorpijom? Iskustvo koje menja život. On shvata seks vrlo ozbiljno. Za njega je to i fizičko i spiritualno i energetsko iskustvo.

Očekuj razne predloge i nova iskustva - ističe astrološkinja i nastavlja:

Foto: pexels.com

muškarac

- Šarmantan, samouveren i privlačan. Šta zacrta, to i ostvaruje. Šta naumi to i sledi i niko ga ne može skrenuti sa tog puta. Pa ni devojka, kakva god da je. Njega ne zanima šta drugi misle o njegovim postupcima. Ide svojim putem i ne obazire se.

Zanimljivo je gledati ga dok je u poziciji da gubi, da mu nešto ne ide. On nikada neće kukati, žaliti se nego će nastavljati borbu i stići do pobede. Za njega nema predaje. Nikada.

Kada bira partnerku, ali i prijatelje, ima visoke kriterijume. Njegova partnerka će teško uspevati da ostavi neke tajne pred njim. On je sposoban da reši svaku zagonetku i da pročita svaku osobu. Intuitivan je.

Prilično je dostojanstven i ne pokazuje javno svoja osećanja. U stanju je da u društvu bude sarkastičan i okrutan i uvredljiv, pa čak i da vas vređa u društvu, a da tek nasamo otkrije svoje pravo lice i pokaže emocije. Ako si osetljiva, lako će te povrediti.

U braku zna partneru da pruža sigurnost. Ali ako ga na vreme ne stavite pod kontrolu, posle će biti puno problema i teško ćete nešto promeniti.

Brutalno je iskren.

Ljubomora sa ovim muškarcem je posebna prica. Na tvoje suze i scene neće pasti. Ali znaj da je veran i da njegov šarm i flert nisu uvek deo prevare. On je zaista neodoljiv za žene, ali je i dosta imun na tuđa zavođenja, ako je već u vezi. To ne zaboravi. Sa druge strane, praviće ti
ljubomorne scene za svaku sitnicu - zaključuje Jelena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija