• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2022

21:32

NAJINTELIGENTNIJI HOROSKOPSKI ZNACI! Pronicljivi su i odlično procenjuju situacije!

Shutterstock

Horoskop

NAJINTELIGENTNIJI HOROSKOPSKI ZNACI! Pronicljivi su i odlično procenjuju situacije!

Podeli vest

Svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane, ali kada je reč o inteligenciji, astrolozi kažu da se dva izdvajaju iz mase

Bilo da ste autoritativni Ovan ili brižni Rak, svaki horoskopski znak ima svoje privlačne osobine.

Najpametniji horoskopski znakovi su oni:

Vodolija i Škorpija

Kada je reč o najpametnijem znaku Zodijaka, prema astrolozima, Vodolija i Škorpija dele prvo mesto iz dva vrlo različita razloga.

Rođeni u znaku Vodolije imaju najviši stepen analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnim sposobnostima i IQ-om. Škorpije, s druge strane, imaju više pronicljive pameti, najbolji su u realnoj proceni i razumevanju sveta u celini.

Foto: Pixabay

Najpametniji horoskopski znaci su vodolija i škorpija

To ne znači da drugi znakovi Zodijaka nisu inteligentni na svoj način. Zapravo, Blizanci i Vage takođe imaju veliki mentalni potencijal. Rakovi i Ribe su emocionalno najinteligentniji, izvrsni su u prepoznavanju i obrazlaganju sopstvenih i tuđih osećanja.

S druge strane, zemljani znakovi, Bik, Devica i Jarac, pokazuju praktičnu inteligenciju. A vatreni znakovi imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijima preuzimanju rizika i zauzimanju vodećih pozicija.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija