• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2022

07:07

PRED NAMA JE JOŠ JEDAN MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur u dobrom aspektu sa Marsom

Horoskop

PRED NAMA JE JOŠ JEDAN MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur u dobrom aspektu sa Marsom

Podeli vest

Dok čekamo pomračenje Meseca u Biku 8. novembra, na nebu je aktuelan aspekat između Marsa i Merkura. Merkur trigon Mars u daje oštar um, iskrenost i direktan stil komunikacije. Samouvereno samoizražavanje i lakoća u govoru dolaze prirodno sa ovim aspektom

Trebalo bi da vam bude jednako udobno da govorite pred gomilom kao i kada govorite jedan na jedan. To je zbog besprekorne veze između misli i reči i samopouzdanja koje proizilazi iz toga što ste odlučni i obično u pravu.

Direktna komunikacija

Vaš stil komunikacije može biti direktan, pa čak i snažan, ali ne bi trebalo da ljuti druge jer takođe ima ubedljiv i šarmantan kvalitet. Pametne pregovaračke veštine znače da će drugi ljudi praviti kompromise, tako da bi trebalo da imate dobre liderske kvalitete i veštine debatovanja, sa dobrim izgledima za karijeru u poslu, politici ili pravu. Mnogo mentalne energije dolazi sa ovim aspektom, što znači da morate da budete zauzeti čitanjem, pisanjem i deljenjem svojih misli.

Foto: Freepik.com

Horoskop

Samopouzdanje

Merkurov trigon Mars tranzit daje povećanu mentalnu energiju i koncentraciju. Dakle, ovo je idealno vreme da nastavite sa domaćim zadatkom i učenjem Brzo razmišljanje i odlučnost znače da je pravljenje planova favorizovano. Biti avanturista i rizikovati trebalo bi da dovede do pozitivnih rezultata. Možete se podržati zbog povećanog samopouzdanja da su vaše misli i planovi tačni.

Ubedljiv stil komunikacije čini ovo idealnim vremenom za debatu, traženje usluga i javno nastupanje, gde možete očekivati pozitivne reakcije. Idealno za deljenje misli koje biste inače mogli zadržati za sebe. Snažna i tačna priroda vašeg razmišljanja i komunikacije znači da je ovo savršeno vreme da branite sebe, svoje najmilije ili problem do kojeg vam je stalo. Takođe možete krenuti u napad ako je potrebno, i sa samopouzdanjem ćete pobediti, pišu Astrousluge.com

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija