• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.11.2022

23:26

DAJU POSLEDNJI DINAR! Ovi horoskopski znaci troše kao da sutra ne postoji!

pexels.com

Horoskop

DAJU POSLEDNJI DINAR! Ovi horoskopski znaci troše kao da sutra ne postoji!

Podeli vest

Njih ne može ništa da zaustavi, kada je trošenje u pitanju! Obožavaju novac, ali vole i da troše

Strelac

Strelci puno rade, pa im nije teško da zarade novac, ali imaju problem sa čuvanjem novca. Ako požele da odu na neku avanturu ili izlet, ni ne pitaju za cenu ili troškove, oni će to učiniti. Stanje na računu uvek pokušavaju mentalno da prate, ali neretko se (neugodno) iznenade kad vide koliko su stvarno potrošili.

Nikad ne razmišljaju o dugovima, ceni, vođenja računa, mesečnim troškovima i svaki put ih ponovo računi i dugovi ulove nespremne. Oni su odavno izabrali - radije će imati bezbroj avantura, nego veliki bankovni račun.

Ribe

Ribe će dati i poslednji dinar beskućniku ili nekome za koga smatraju da im novac treba više nego njima samima, pa makar to značilo da će par dana ići na posao bez ijedne pare.

Pripadnici ovog znaka su jako nesebični i na prvom mestu su im uvek drugi ljudi. Oni će uvek donirati dobrotvornom društvu, beskućnicima, skloništu za životinje ili platiće izlet i tuđem detetu.

Foto: pexels.com

Prazan novčanik

Vole da imaju novac jer ih najviše veseli da planiraju kome će koliko pokloniti i kako s njima mogu da pomognu svojoj okolini. Nakon što su poklonili svima kojima treba, ako Ribama ostane koji dinar više najverovatnije će uložiti u knjige o umetnosti, muziku ili će otići na mesto koje ih inspiriše.

Vodolija

Vodolije ne mogu da odole novoj tehnologiji. Oni su u onoj grupi ljudi koju celu noć čekaju u redu ispred prodavnice kako bi kupili najnoviji mobilni telefon ili igricu. Istražili su, odlučili su šta žele i samo čekaju da to nešto izađe na tržište.

Radije bi imali novi laptop nego štedni račun, i iako prolaze kroz periode kad pokušavaju da uštede i ponašaju se odgovorno, nedosledni su i prvom prilikom će taj ušteđeni novac potrošiti na novu igračku.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija