• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

05.11.2022

16:43

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva KOJIM horoskopskim znacima se MENJA ŽIVOT u 2023. godini!

Pixabay

Horoskop

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO! Astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva KOJIM horoskopskim znacima se MENJA ŽIVOT u 2023. godini!

Podeli vest

Ovnovi, Rakovi, Vage, Jarčevi i Ribe treba da se spreme na velike promene naredne godine

Za samo par meseci ulazimo u 2023. godinu, a sasvim logično je i da će za određene horoskopske znake, baš ova godina biti presudna. 

Numerolog i astrolog Goca Dragišić podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, koji su to znaci koji će iskusiti najveće promene.

OVAN

Jako želi da mu se život promeni i želja će mu se ostvariti. Promene će uticati na skoro sve sfere života. Ali, verujte darovima sudbine i budite mirni - sve će se promeniti na bolje.

RAK

Očekuje vas finansijska sreća. Karijera će vam napokon krenuti uzlaznom putanjom. Svako putovanje će vam dobro doći, a novih poznanstava biće na svakom koraku. Novac koji uložite, vratiće se trostruko. Ali, čuvajte se ljubomornih ljudi, koji ne mogu da gledaju vaš napredak.

Foto: pexels.com

novčanik

VAGA

Promena će doći već početkom godine. Ako ste slobodni, možda ćete naći novu ljubav. Ako ste u vezi ili u braku, potpuno ćete se fokusirati na zarađivanje novca. U leto budite spremni da sami rešite neke vaše probleme.

JARAC

Pronaći ćete harmoniju u vašem ličnom životu. U porodici će sve krenuti na bolje - potpuna harmonija. Takođe, postoje velike šanse da steknete pravo ili nasledite stan, a doći će i do novih novčanih prihoda. 

RIBE

Svi porodični problemi će nestati. Oko vas će biti novi poslovni partneri i pravi prijatelji. Ali kada dođe zima, pritajite se i uživajte sa porodicom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija