• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2022

12:19

NAJVEĆE SERIJSKE UBICE ROĐENE SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

Horoskop

NAJVEĆE SERIJSKE UBICE ROĐENE SU U OVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

Podeli vest

Na osnovu analize 487 zabeleženih ubistava, otkriveno je koji horoskopski znaci su skloniji ubistvima. Među njima je najviše onih koji su bili rođeni u znaku Jarca

Kada tražimo glavne razloge za određene zločine najlakše je kriviti svoje horoskopske znakove. Psihologija serijskih ubica i dalje ima previše neodgovorenih pitanja i mogućih teorija koje ne možemo ograničiti samo na astrologiju.

U nastavku su navedeni znaci koji su u istoriji serijskih ubica najčešće ubijali i kako su ove fantazije o ubistvu kanalisali i izveli.

Jarac (55 ubica)


Prilično je očigledno šta je podstaklo pripadnike ovog znaka da počine zločin, a to je potreba za potpunom moći i kontrolom. Jarac nije samo autoritaran, oni su poznati po ritualnim ubistvima, obično je to davljenje, pljačka, uključujući i religiozno opravdanje gde se pravdaju da sve čine jer je sudbina tako htela. Dakle, ko vlada sudbinom? Jarac. Najpoznatiji primer je Candy Man.

 

 

Lav (46 ubica)


Sledeći na listi je kraljevski znak horoskopa Lav. Iako je Lav manji u smislu broja, njihov ukupni broj tela i priroda njihovih zverstava bi trebalo da ih dovede iznad Jarca na rang listi. Njihov ritual je sličan Jarčevom, osim što je malo uznemirujući jer često uključuje silovanje i seksualno mučenje. Najčešće su zlostavljali mlađu decu. Najpoznatija je The Blood Countes.

 

 

Strelac (43 ubice)


Nije toliko iznenađujuće što se Strelac nalazi na trećem mestu. Izvodili su slične rituale kao Lavovi sa silovanjem, davljenjem i pljačkom, jedino što njihove žrtve većinom nisu bila deca. Ono što je ove ubice činilo drugačijim od ostalih znakova su nekrofilija i sakupljeni trofeji kao što su dragocenosti žrtve. Najpoznatiji Strelac serijski ubica je Ted Bundy.

 

 

Vodolija (42 ubice)


Humanitarac astrologije nije toliko human. Serijske ubice Vodolije su obično bile poremećene i fantastične osvetnike. Dok su mučenje, silovanje i nekrofilija njihov uobičajeni ritual, mnogi od ubica su bili beskućnici/siromašni, prostitutke, begunci i slično. Bilo bi bolje da su igrali antiheroja poput Dekstera koji je ubio druge serijske ubice.

Vaga (42 ubice) 


Ko bi rekao da Vaga može biti tako nasilna. Njihova ubistva su bila mnogo manje neuredna od ostalih. Njihov ritual uključuje davljenje i uzimanje dragocenosti žrtve kao trofeje, tačnije vezivanje najmanje jedne žrtve i predstavljanje sebe nakon toga. Pretpostavlja se da znak pravde ima malo kajanja i da nesumnjivo tretiraju svoja zverstva kao umetnost.

Škorpija (42 ubice) 


Škorpija je mešavina Lava i Vodolije. Škorpija je, sa jedne strane upravo ono što bismo očekivali seksualni sadista . Mučenje, davljenje, nekrofilija i vampirizam takođe su se ponavljali u njihovim ritualima. Druge serijske ubice u znaku Škorpije koristile su vatreno oružje. Skoro svi ti slučajevi su se odnosili na prostitutke ili druge žene i ono što je glavno skoro sva ubistva su bila iz osvete.

Ovan (42 ubice) 

Ovan nije predvidljiv horoskopski znak. Nijedan nije imao zajednički ritual. Najpopularnije oružje po izboru bilo je vatreno oružje. Mnogi od njih su rekli policiji da imaju želju da nadmaše svoje prethodnike po broju leševa. Ostala nasumična nasilna dela uključuju premlaćivanje, davljenje, palež ili bilo šta što može da poveća broj leševa. Njihova ubistva su obično bila netaktična, bez organizacije i bukvalno samo motivisana idejom da budu broj jedan, što nije iznenađujuće za Ovna.

Blizanci (40 ubica)


Činilo se da su serijske ubice Blizanci bile osvetoljubive iznad svega, osim dementnih. Davljenje, kanibalizam,vampirizam, vezivanje, postavljanje tela i silovanje su uobičajeni za njihov ritual. Ono po čemu se Blizanci razlikuju od drugih serijskih ubica je jer će najverovatnije ubiti nekoga koga poznaju ili će ubiti u društvu.  Često su ubijali žrtve ubodom dok su bile u svojim vozilima.

Foto: Freepick

Ribe (40 ubica) 

Ko bi rekao da emotivne Ribe mogu biti tako nemilosrdne? Serijske ubice Ribe su previše šarmantne da bi bile istinite na koje su vas mame upozorile. Čini se da su sakaćenje, silovanje, mučenje, vezivanje i kanibalizam najčešći za njihov ritual, ali ono što razlikuje Ribe je što su vršile starosne ekstremitete (posebno na deci, maloletnicima i starijima).

Devica (39 ubica)

Devica može biti rangirana niže nego što se očekivalo, ali priroda njihovih zverstava je ono što bismo očekivali. DeviČin ritual uglavnom uključuje davljenje, sakaćenje i rasparčavanje. S druge strane, ono što razlikuje Devicu od ostalih serijskih ubica je to što je skoro svih 39 bilo povezano sa pljačkom ili bankom. Najpodlije Device bili su bivši medicinski radnici koji su trovali svoje pacijente ili ih hirurški raskomadali. Na kraju krajeva, samo je Devica dovoljno sposobna da bude tako pedantna.

Foto: Freepick

Rak (34 ubica)

Rak preuzima sličan kompleks osvetnika kao Vodolija, osim što su mnogi od 34 serijske ubice bili prethodni prestupnici u oblastima kao što su kockanje, sitne krađe, napadi i silovanje. U njihovim ritualima žrtve drže kao seksualne robove, premlaćuju ih, dave i u nekoliko slučajeva čak i utapaju u kadama što nije slučaj ni kod jednog drugog znaka. Okidač za mnoge je bio u tome što ih je neko izdao ili ucenio. Druge žrtve su obično bile prostitutke. Rak na dnu liste je prilično pošten u odnosu na druge.

Bik (22 ubice)


Serijski ubica ili ubica žitarica? Njihov ritual uključuje nekrofiliju, gušenje, pucanje, pa čak i kanibalizam. Ono što razlikuje Bika, jeste kako su lovili svoje žrtve na pešačkim stazama, parkovima, planinama, uključujući bilo šta u vezi sa imovinom (kao što su hoteli, zakupljene zgrade, itd.). U astrologiji, Bik vlada nad majkom prirodom i našim osnovnim potrebama kao što je hrana.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija