• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 16. NOVEMBAR! Bikovi treba da čuvaju NOVČANIK, Jarčevima promene u KARIJERI, a evo ko treba da izbegava TEŠKU HRANU

Freepik.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 16. NOVEMBAR! Bikovi treba da čuvaju NOVČANIK, Jarčevima promene u KARIJERI, a evo ko treba da izbegava TEŠKU HRANU

Podeli vest

I dok čekamo ulazak Venere i Merkura u Strelca, koji će doneti više sreće i optimizma, pred nama je uzbudljiv astrološki dan u kojem mnogi znakovi treba da budu oprezni sa novcem

OVAN

LJUBAV: Vaša okolina neće prihvatiti vaš izbor, zbog čega ćete morati da razmislite o priorotetima, ko vam je bitniji. POSAO: Poslovna situacija će vam se blago popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

 

BIK 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti osoba koja je druge veroispovesti, ili osoba koja je mnogo religioznija od vas. POSAO: Manje pogoršanje u sferi finansija, zbog neracionalnog trošenja. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

Foto: Freepick

Horoskop

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete neprijatni i unosićete nemir i razdor u vaš odnos. Pokušajte da budete ljubazniji. POSAO: Nepoštovanje i najbanalnijih propisa vas može dovesti u nevolju. ZDRAVLJE: Blago pogoršanje.

 

RAK 

LJUBAV: Danas će vam se deisti neke dramatične stvari. Emocije će biti suviše intenzivne da bi se održala harmonija. POSAO: Mogući su problemi sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Bol stomaka, upale i povrede.

 

LAV

LJUBAV: Bićete zainteresovani ali i frustrirani zbog nedostatka dobrih prilika u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možda ćete otkriti da ste “uzeli prevelik zalogaj” i da morate da odustanete od nekih ambicija. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: Freepik.com

DEVICA

LJUBAV: Može se desiti da se zajedno sa partnerom suočite sa nekim problemima, što će vas zbližiti ili rastaviti. POSAO: Moguće je da ćete imati problema da iskoristite neke prilike u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

 

VAGA 

LJUBAV: Bićete vrlo nezadovoljni time kako izgleda vaš ljubavni život, pre svega zbog disharmonije koja će vladati. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Akutne tegobe.

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: U ovom periodu ćete imati nekih životnih briga koje će vas sprečiti u tome da razmišljate o ljubavi. POSAO: Mogući veći problemi u sferi finansija. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. Izbegavajte tešku hranu.

Foto: Freepik.com

STRELAC 

LJUBAV: Ovo je nepovoljan period za ljubav.  POSAO: Biće razloga za zabrinutost, ali imajte u vidu to da je kriza kroz koju prolazite vrlo kratkotrajna. ZDRAVLJE: Loše.

 

JARAC 

LJUBAV: Bićeti okrenuti poslu, a i pomalo razdražljivi. Zbog toga nemojte očekivati napredak u ovoj sferi. POSAO: Mogući problemi u karijeri i velike promene u istoj. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

 

VODOLIJA 

LJUBAV: Zanemarićete romantiku zbog drugih stvari u životu. Danas to možda i nije tako loša ideja. POSAO: Mogući problemi u procesu rada i sa ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

RIBE

LJUBAV: Konstruktivan razgovor će dovesti do rešenja problema. POSAO: Promena posla ili čak promena karijere i ciljeva. Možete poći u sasvim drugom pravcu. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17