• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

11:39

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Jupiter kreće NAPRED - 24. novembar JE VAŽAN datum - ovi znakovi mogu da privuku BOGATSTVO

Pixabay

Horoskop

PRED NAMA JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Jupiter kreće NAPRED - 24. novembar JE VAŽAN datum - ovi znakovi mogu da privuku BOGATSTVO

Podeli vest

Retrogradni Jupiter ove godine započeo je svoj nazadni hod u Ovnu i završava sa tim tempom 24. novembra u znaku Riba

Pretvaranje snova u realnost

Retrogradni Jupiter se generalno povezuje sa uklanjanjem iluzija, snova i lažnih stvarnosti koje su vam zamaglile viziju. Jupiter retrogradni u trigonu sa Mesecom daje intuiciju i veru u sebe da pretvorite svoje snove u stvarnost.

Finansijski uspeh

Poklapa se sa zvezdom da bi donela finansijski uspeh i verski entuzijazam. Retrogradni Jupiter je redovan ciklus od četiri meseca, koji se dešava svakih trinaest meseci. To je vreme filozofske i duhovne introspekcije i razmišljanja. Možda ćete morati da se bavite određenim pitanjima koja uključuju rast i razvoj, sreću i uspeh.

Foto: Pixabay

Jupiter

Retrogradni Jupiter podstiče vas da pogledate izunutra da biste otkrili šta vas čini srećnim. Vreme je da razmislite o svojoj budućnosti. Fokus je na vašem duhovnom i materijalnom rastu i o tome kako biti najbolja osoba. Možda ćete biti testirani da biste bili sigurni da ste spremni da dobijete sreću, idealnu vezu ili povećano bogatstvo koje tražite. Kada se Jupiterove stanice usmere, trebalo je da se pomirite sa relevantnim pitanjima i da budete spremni da napredujete ka uspehu i sreći. Ali zbog relativnih orbita Jupitera i Sunca, Jupiter se uvek nalazi u retrogradnom i direktnom trigonu sa Suncem u krugu od šest stepeni.

Najsrećnija planeta

Dakle, najsrećnija planeta u astrologiji ima i najsrećniju retrogradnu fazu. U toku završetka svojeg retrogradnoh hoda Jupiter će obrazovati trigon sa Sunecem i Mesecom. Sunčev trigon sa Jupiterom donosi entuzijazam, samopouzdanje, sreću, velikodušnost i sreću. Biće prilike za lični, duhovni i materijalni rast.

Retrogradni Jupiter donosi povoljan period za Rakove, Ribe, Škorpije, Bikove i Jarčeve.

Posao, studije, putovanja, zakon, religija i duhovne prakse mogu dovesti do većeg samorazumevanja, znanja, bogatstva i šireg pogleda na život. Mesec u trigonu sa Jupiterom donosi dobra osećanja, sreću, emocionalni rast i samorazumevanje. To olakšava da podelite svoja osećanja. Trebali biste biti kreativniji, maštovitiji i intuitivniji. Možda ćete doživeti proročke snove ili osećanja.

Foto: Freepick

Novac

Privlačenje bogatstva

Meditacija, religija ili duhovne prakse će vam pomoći da povećate svoje podsvesne sposobnosti i daće vam veru u sebe i veru u budućnost. Intimni odnosi će imati koristi od otvorenosti i iskrenosti. Nove i uticajne veze su moguće i zasnivaće se na pravim kvalitetima. Uzajamno poštovanje i razumevanje mogu dovesti do veoma uspešnih ličnih i poslovnih partnerstava.

Povećana velikodušnost i moralnost čine Jupiter retrogradnim 2022. idealnim za pomoć onima koji su manje srećniji od vas. Takođe možete privući velikodušnost i bogatstvo, dobiti široku podršku za izabrani cilj i zatražiti pomoć uticajnih ili čak poznatih ljudi, pišu astrousluge.com.

bonus video:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija