KO JE VAŠ ANĐEO ČUVAR? Saznajte na osnovu svog IMENA i vidite kakva SUDBINA vas čeka

Pixabay

18:30 Horoskop 0

informer.rs | 28. 11. 2022.

KO JE VAŠ ANĐEO ČUVAR? Saznajte na osnovu svog IMENA i vidite kakva SUDBINA vas čeka

Vaš anđeo pomoćnik je sa vama od trenutka vašeg rođenja i bez obzira na ličnost, pomaže vam u formiranju sudbine

Vaš anđeo čuvar će vas pratiti i štititi kroz ceo život, a kada vam to bude bilo potrebno izbaviće vas iz svake situacije.

Pixabay

Anđeo čuvar

Izračunajte koje brojeve nose vaši podaci i šta vas čeka u životu. Svako slovo je vezano za neki broj:

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, Đ, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj sa više cifara, saberite ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednocifren.

Anđeoski broj 1: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš lični anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer joj je jako bliska. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

Anđeoski broj 2: Šamuel

Šamuel je anđeo unutarašnjeg mira i blagosloveni ste ako vas on čuva! Što god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvek osećati Božjim detetom. S njim se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju veru.

Šamuel unosi svetlost i u tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmeri uvek gde je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, Vaša harizma zrači mirom gde god se pojavite. Poruka anđela Šamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

Anđeoski broj 3: Gabriel

On je anđeo velike snage i kao anđeo pomoćnik daje vam podršku da prihvatite sebe i svu snagu i ljubav koja se krije u vama uz predanost biti izabranik svoje sudbine.

Verovatno ćete u životu učiniti velika dela, gde će vam pomoć anđela Gabriela dobro doći da očuvate svoju ravnotežu. Anđeosku komunikaciju možete pojačati noseći nakit od bakra.

Anđeoski broj 4: Haniel

Anđeo prihvatanja koji je izuzetnom osetljivošću sposoban za sitne, čudesne pomoći. Ako je on vaš anđeo pomoćnik, video je u vama sposobnost osetiti promenu vibracija u svemiru. Bilo kakvo raspoloženje kao i svaki ritam života lako doživljavate i možete uz pomoć Haniela pomalo uticati na svoju okolinu.

Ako je uspešna anđeoska komunikacija s Hanielom, to je isto kao da ste uzeli lek koji brzo deluje i da vam duša ponovno poleteti. Anđeoska poruka koju Vam šapuće na uho: tvoje čulo je blagoslov, a ne prokletstvo i doživljavaj to tako!

Pixabay

Anđeo

Anđeoski broj 5: Jofiel

Razboritost i strpljenje su najbitniji. Ako žurite, ne ostavljate sebi dovoljno vremena da sve doživite u njegovom ritmu i njegovu pomoć nećete tada lako osetiti. Anđela Jofiel možete prizvati tokom meditacije jer njemu je bitno da ste spremni da ga prihvatite.

Mada čim ste uspostavili anđeosku komunikaciju, reći će vam da ako pristupite svemu s mirnoćom, tada nemate nedostižne želje, pokazaće vam i put koji vodi napred. Njegova poruka: Ne žuri, uživaj u svakom trenutku života koji ti je podaren!

Anđeoski broj 6: Metatron

Metatron pomaže da u životu primetite bitne stvari. Prema legendi je davno živeo na zemlji kao čovek i posle smrti je postao Božji činovnik. Kao anđeo pomoćnik prvenstveno usavršava sposobnost da sami napredujete u životu.

Preko njega ćete lakše videti stvari iz sveta i iz svoje okoline koje služe samo tamnoj strani ili kako vas sile žele skrenuti s vašeg puta. Pomaže u organizaciji i da se posvetite pravoj životnoj karijeri. Uostalom kao i svi, i vi ste došli na ovaj svet s nekom misijom. Anđeoska poruka za Vas: uvek se skoncentrišite na dragocene stvari!

Anđeoski broj 7: Mihael

On je mač protiv sile tame, on je kroz suze uništio Sodomu i Gomoru jer ni jedan anđeo nije srećan ako ne može spasiti Božju decu. Ali nije on uvek tako zastrašujuć, često je svetlost koja daje snagu, a naročito vama čiji se broj imena slaže s njegovom duhovnošću.

Jedno je sigurno, uz njegovu pomoć nikakva zastrašujuća ili mračna stvar vam ne može predstavljati prepreku. Možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom kada iz sebe isterate sve strahove i zamenite ih tvrdom verom koja se usmerava prema Bogu i u vašu sudbinsku misiju.

Anđeoski broj 8: Rafael

Preko njega vi doprinosite da ljudima u vašoj okolini bude bolje, da zaštite zdravlje ili ga poboljšate.

Osobe kojima je broj imena 8 poseduju sposobnost lečenja! Naravno ne odnosi se na sve da odgovaraju za tuđe fizičko i psihičko zdravlje, ali sebe moraju držati u ravnoteži i skladu ispuniti svoje zemaljske obveze. Zato Rafael ima poruku za vas: obrati pažnju na poruke svoga organizma, hrani se zdravo, ako treba budi vegetarijanac da nikog živog ne diraš, bavi se sportom koliko god možeš!

Anđeoski broj 9: Uriel

Ime Uriela znači: Božje nadahnuće. Ako je on vaš anđeo pomoćnik i ako razmišljate o bilo čemu vezanom za vaš život, dovoljno je da samo jako mislite na njega i poslaće vam odgovor u nekom obliku. Uriel je anđeo prosvetljenja, s njim je najlakša anđeoska komunikacija.

Dovoljno je upaliti jednu sveću i zatvoriti oči, i odmah vam šalje poruke kroz slike. Kada mislite da nemate izlaza iz neke situacije i kad vas zarobe obaveze, nazovite ga u pomoć i on će vas odvesti do Boga. Poruka za vas glasi: Nikada se ne plaši jer kakva god da je tama oko tebe, ja ti uvek pokazujem put do svetla!

Ovo su bili najčešći anđeli pomoćnici. Naravno postoje i anđeli čuvari koji su povremeno oko vas i postoje i oni koji su samo u nekim retkim i teškim situacijama prisutni i vode vas do pravog puta.Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.