• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

11:26

LJUBAVNI HOROSKOP DO 10. DECEMBRA! Ribama romantično PUTOVANJE, Strelčevi u vezi sa VIŠE osoba, a evo koji znak mašta o ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU

Shutterstock

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 10. DECEMBRA! Ribama romantično PUTOVANJE, Strelčevi u vezi sa VIŠE osoba, a evo koji znak mašta o ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, ulazi sledeće nedelje u Jarca, što znači da ćemo početi više da kalkulišemo u emotivnim odnosima

OVAN

Granice između romanse i prijateljstva biće mutne u narednom periodu, zbog čega ćete biti skloni tome da sve osobe koje poznajete posmatrate kao romantične opcije, čak i one koje tako nikada pre niste doživljavali.

BIK

Mašta će vam biti plodna i mnogo toga će se događati u vašoj fantaziji, ali vrlo malo u realnosti. Verovatno ćete se silno diviti nekome, ali nećete uraditi ništa konkretno u vezi sa tim, već samo maštati o toj osobi.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

U narednom periodu bićete izbombardovani prilikama i ponudama u sferi ljubavi, toliko da nećete znati šta da radite. Privući će vas više osoba, pa se lako može desiti da se romantično upetljate sa više od jedne osobe.

RAK

Potpuno će vas očarati neko s kim radite ili neko s kim će prvi kontakt biti profesionalni. To može biti osoba koja je veoma duhovna. Najverovatnije će to biti neko ko uopšte nije pristupačan.

Foto: Shutterstock

LAV

Iako ćete biti zaljubljivi, ljubavni život će vam najverovatnije biti blokiran, zamrznut, pa neće biti dešavanja koja priželjkujete. Biće dosta stimulansa, ali ne i konkretnih dešavanja i realnih šansi.

DEVICA

Biće mnogo zabave i prilika za izlaske naredne sedmice. Praktično će vam se nametati pozivi i prilike, a vi ćete biti raspoloženi da ih prihvatite. Podjednako je moguće da doživite veliku bajkovitu ljubavnu priču, koliko i kratku tajnu aferu.

VAGA

Ako ste već u vezi, maštaćete o zajedničkom životu sa partnerom, ali ćete verovatno biti suviše pasivni da biste ostvarili te snove. Ako ste sami, najverovatnije nećete imati nikakvih konkretnih prilika za ljubav, ali ćete biti vrlo inspirisani i željni doživljaja.

Foto: Shutterstock

ŠKORPIJA 

Bićete zainteresovani za uživanje, ali ne toliko za uživanje u fizičkoj komponenti ljubavi, koliko za istraživanje novih ukusa i mirisa. Zbog toga bi partner dobro uradio ako bi vas odveo na neku egzotičnu romantičnu večeru ili barem piće.


STRELAC

 Imaćete previše novih prilika za romansu i bićete zbunjeni sopstvenim osećanjima. Uopšte nećete biti izbirljivi, svi će delovati privlačno, pa ćete se upustiti u vezu sa barem jednom osobom, a možda i više od jedne.


JARAC

U narednom periodu ćete imati priliku i potrebu da se upustite u tajnu aferu, da imate tajnu ljubav ili simpatiju. Moguće je da ćete biti fascinirani nekim ko je nedostižan ili je daleko i s kim možete imati samo platonsku vezu.

Foto: Shutterstock


VODOLIJA

Nećete biti fokusirani na ljubavni život, već na posao ili ostvarivanje planova koje ste napravili u prethodnom periodu. Patićete i od manjka energije, koji će samo doprineti snazi ovog osnovnog trenda.


RIBE

Ako ste u vezi, razmišljaćete o mogućnosti romantičnog putovanja, i to će vam se činiti kao jedino što bi moglo da popravi sve što vam nije po volji. Takvo putovanje možda realno ne bude moguće, pa ćete zbog toga biti frustrirani.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija