• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 3. DECEMBAR! Rakovima NOVO poznanstvo, Devicama uspeh u poslu sa NEKRETNINAMA, a evo ko će se NEOČEKIVANO ZALJUBITI

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 3. DECEMBAR! Rakovima NOVO poznanstvo, Devicama uspeh u poslu sa NEKRETNINAMA, a evo ko će se NEOČEKIVANO ZALJUBITI

Podeli vest

Nalazimo se u sezoni Strelca, koja donosi puno optimizma i pozitivnih dešavanja. Ipak, zbog retrogradnog Marsa u Blizancima treba da vodimo računa da ne verujemo u sve što čujemo

OVAN

LJUBAV: Nalazite ljubav na mestu zabave, ali ako ste u vezi, vaš odnos neće biti harmoničan. POSAO: Doživećete izvesne probleme u poslu. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK

LJUBAV: U ovom periodu vam je potreban smeh i dobro raspoloženje, zato će vas privući svako ko to može da donese u vaš život. POSAO: Moguće su manje ali pozitivne promene. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: U ovom periodu ste nervozni i nespremni na kompromis. Neslaganje. POSAO: Sukobi su izvesni, pogotovo sa bilo kim na nekoj višoj instanci. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekog novog ko će vas zainteresovati. POSAO: Može se desiti kvar na sredstvima za rad ili neslaganje sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo strastveni i aktivni, što je svima privlačno. POSAO: Vaš imidž i pozicija će se popraviti. Ubiraćete plodove svog rada i truda uloženog u prethodnom periodu. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

Foto: Freepik.com

DEVICA

LJUBAV: Pozitivna dešavanja i sreća u ljubavi. POSAO: Možete potpisati kupoprodajni ugovor od velike vrednosti ili ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Iako ćete učiniti sve da odobrovoljite osobu sa kojom ste, moguće je da vam to nećeuspeti. POSAO: Problemi u privatnom i posebno u porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete harizmatični, zbog čega ćete privući pažnju osoba suprotnog pola. POSAO: Možete dobiti šansu da napredujete i zauzmete bolju poziciju. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Freepik.com

STRELAC

LJUBAV: To što ste se prolepšali i dajete veći značaj ljubavi pozitivno će uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Desiće se promena. Uspeh u visokostručnim delatnostima. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

JARAC

LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti, ali pošto je generalni trend pozitivan, moguće su manje pozitivne promene. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i uspeh u sferi marketinga. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepick

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga sasvim neočekivano. POSAO: Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu, ali vaš elan će biti na visokom nivou. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

RIBE

LJUBAV: Sada vam je najbitnija komunikacija i da je osoba koja vas privlači neko s kim možete da razmenjujete ideje. POSAO: Možete započeti privatan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija