• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

10.12.2022

08:03

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će zveckati PARE u novčaniku do 18. decembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo kome će zveckati PARE u novčaniku do 18. decembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Podeli vest

Igramo još jedan zvezdani rulet, a Merkur i Venera ušli su u znak Jarca, pa postajemo štedljivi. Pojedini znakovi imaće više sreće na finansijskom planu nego ostali

Planete u Jarcu nas podsećaju da uštedimo neki novac pred Novu godinu, ali i da pametno ulažemo. Situacija na nebu nije sjajna, jer je Mars retrogradan, a Uran u lošem aspektu sa Saturnom iz Vodolije, pa nije povoljno da podižete kredit do kraja godine, niti ulažete veliki novac.

Ukoliko se pitate ko će dobiti novac do 18. decembra, to su ovi horoskopski znaci: Strelčevi, Ribe, Jarčevi i Vage.

Foto: Freepick

Novčani horoskop

STRELAC

Vi ste jedan od znakova koji dobija najviše vrednih poklona pred kraj godine. Zajedno sa Jarčevima slavite svoj rođendan, pa novac i pokloni stižu sa svih strana. Očekuje vas manji novčani dobici. Imaćete priliv novca iz dva izvora.

RIBE

Mars jeste retrogradan u Blizancima, ali hvata dobar aspekat sa Saturnom, pa može da vam stigne novac koji je kasnio. To je nešto što se tiče vaše porodice i stana. Ipak, nije dobar trenutak za podizanje kredita.

JARAC

Venera i Merkur u vašem znaku donose vam takođe poklone kao i Strelčevima. Imate velike šanse da dobijete na igrama na sreću. Saturn može lako da vam donese neki novac koji ste čekali. Ovaj deo godine vam odgovara, pa vas očekuju iznenađenja na finansijskom planu.

VAGA

Čekate novac koji treba da stigne iz inostranstva. Koliko god da se to prolongira, taj novac će stići. Uz otežane, okolnosti pare stižu. Ukoliko planirate da ulažete u nekretnine čekajte sredinu januara.

 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija