• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

13.12.2022

09:00

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera u Jarcu donosi velike PROMENE za 3 ZNAKA

Horoskop

STIGAO JE MOĆAN ASTRO PERIOD! Venera u Jarcu donosi velike PROMENE za 3 ZNAKA

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi i lepote, prešla je u znak Jarca, gde će se zadržati do 2. januara 2023. godine. Venera koja opisuje način na koji volimo itekako će uticati na emotivne odnose

Venera u Jarcu simbolizuje na prvi pogled osobu koja je hladna i rezervisana, a samo se radi o zidu odbrane, jer ona samo ne želi da bude povređena. 

Venera u Jarcu podrazumeva da ćemo biti suzdržani, ali i proračunati u ljubavi. Pojedine osobe će ulaziti u emotivne odnose samo ako imaju neke koristi od tako nečega.

Venera u ovom znaku je verna, ali ume da čeka pravu ljubav. Ukoliko vam se neko dopada, imajte u vidu da Venera u Jarcu ne pokazuje tek tako svoja osećanja, pa će sve ići sporije nego što smo očekivali. U ovom periodu će žene biti staromodne i očekivaće konkretna dela od muškaraca koji budu pokazivali intersovanja za njih.

Foto: Pixabay

Venera u Jarcu

Venera u Jarcu najviše će uticati na Bikove, Device i Jarčeve.

BIK

Venera u devetom polju donosi vam lep period za zajednička putovanja. Isto tako osoba koja dolazi sa puta može da vam predloži susret. U ovom periodu ćete primetiti da su vam zanimljive osobe koje su na neki način daleko od vas ili žive u drugom gradu. Ljubav je lepa dok se čeka, što može biti odlika Venere u devetom polju.

DEVICA

Venera u petom polju donosi vam priliku za zaljubljivanje. Na mestu javnog tipa imaćete zanimljivo poznanstvo. Venera u petom polju unosi više zabave i provoda u vaš svakodnevni život. To će vam biti zanimljivo, pa ćete imati volju da izlazite. Ukoliko ste u braku, idealan je period godine da poradite na proširenju porodice.

JARAC

Venera u prvom polju ličnosti donosi vam priliku da se prolepšate, obnovite garderobu, bavite modom i ostavite svoj lični pečat. Bićete veoma privlačni i harizmatični za druge ljude, tako da vam sledi preokret i nova poznanstva. Ukoliko ste mislili da vam je ljubavni život monoton, Venera u vašem znaku donosi velike promene.

Venera u Jarcu neće prijati Vagama, Ovnovima i Rakovima jer će smatrati da sve sve odvija sporo. Ribe i Škorpije mogu da imaju koristi od Venere u Jarcu, jer će ostvariti zanimljivu komunikaciju. 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija