• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

10.12.2022

16:42

VENERA U JARCU! Slede osetne PROMENE, naročito na POLJIMA LJUBAVI - poljuljani odnosi i OZBILJNE TEME!

Horoskop

VENERA U JARCU! Slede osetne PROMENE, naročito na POLJIMA LJUBAVI - poljuljani odnosi i OZBILJNE TEME!

Podeli vest

Venera je prešla iz Strelca u Jarca, noseći sa sobom ozbiljne teme, težnju za dobijanje naklonosti, ali i ostvarivanje ciljeva

Venera je prešla iz Strelca u Jarca, a astolog Jelena Miloradović otkriva kako će ovaj astrološki događaj uticati na sve nas i na šta bi trebalo da obratimo posebnu pažnju:

- Sada kada je Venera prešla iz optimističnog Strelca u ozbiljnijeg Jarca, promene će biti osetne.
Sada ćete biti u izazovu da uložite napor za dobijanje ljubavi i naklonosti koju želite. Zašto?!

Zato što ovakva pozicija Venera vrednuje tradicionalne vrednosti i ako se nađete u odnosu koji od strane partnera nema odgovornost, tradiciju, eto prilike za pokretanjem novih tema.

Tako da ovaj period će biti presudan za neke, jer će jedna strana "potegnuti" temu o ozbiljnosti veze.

Do kraja godine, neki odnosi će biti znatno poljuljani, jer odgovornija i ozbiljnija strana to neće moći više da podnese i trpi
- navodi Jelena i dodaje:

- Vreme je da se stvari uozbilje.

Ova Venera je perfekcionista, kritički nastrojena, samim tim i stavovi znaju da joj budu rigidniji, pa ako osetite ovo kod sebe, pustite ovu ledenu Veneru da se malo opusti i popusti. Jer preterana briga, težnja ka definisanju odnosa može dodatno poljuljati odnose.

Pa vi izmerite šta vam je činiti.

Pored uticaja na ljubav i odnose, Venera u Jarcu ima isti uticaj na sve stvari koje se odnose na lepotu. Ovaj tranzit bi nas mogao podstaći da menjamo napadne komade odeće ili upadljive frizure za neki umereniji stil.

Venera u Jarcu ima snažan poslovni aspekt i mogla bi da pokrene teme preispitivanja vrednosti, koje donosimo u našim izabranim profesijama. Mogli bismo da se zapitamo da li dobijamo potvrdu koja nam je potrebna od našeg poslodavca, ili da li se penjemo na lestvici uspeha, na način na koji smo se nadali.

Postoji neverovatan potencijal za ponovnim povezivanjem sa sopstvenim unutrašnjim autoritetom i prihvatanjem svega što treba da uradimo, da bismo svoju karijeru ili sebe podigli na viši nivo.

Foto: Shutterstock

ljubav

Takođe, sa ovim tranzitom možemo uspeti da postignemo cilj koji imamo, jer Jarac nas podržava jačinom i upornošću ka ostvarivanju cilja.

Glavna tema ili lekcija tokom ovog vremena, može biti da odete dalje od razmišljanja da samo materijalno definiše vašu vrednost.

Kada su u pitanju Venera i Jarac, energije nisu baš slične. Jarac je veoma vredan i orijentisan ka cilju, dok Venera želi zadovoljstvo, romantiku i strast. Ovaj tranzit zaista može doneti priliku da unesete više zadovoljstva i strasti u svoje radne rutine ili pronalaženje ravnoteže između posla i zadovoljstva.

Ako ste u vezi tokom ovog tranzita, sjajno je vreme da postanete ozbiljniji i zreliji, da stvorite stabilne temelje, da saopštite svoje dugoročne ciljeve. Neki će možda shvatiti da veza u kojoj se nalazite sada nije dovoljno ozbiljna ili vi zaista ne vidite da to funkcioniše na duže staze, pa ćete ozbiljnije razmisliti o svemu tome.

Tokom ovog perioda više ćete biti motivisani dugotrajnom ljubavlju i da se vaše potrebe zadovolje. Jarac ponekad može biti malo egocentričan, i ako ne dobiju ono što želi, ići će u potragu sve dok ne dobije šta je naumio - završava Jelena.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija