• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2022

14:36

DANAS JE MAGIČAN DAN! Poslednji DATUM u ovoj godini koji donosi SREĆU!

Privatna arhiva

Horoskop

DANAS JE MAGIČAN DAN! Poslednji DATUM u ovoj godini koji donosi SREĆU!

Podeli vest

Poslednji datum ogledala u 2022. godini je 12. decembar, a prema numerolozima, ovi specijalni dani su najsrećniji dani u mesecu

Numerolozi smatraju da današnji datum nosi najbolju priliku za transformaciju i da će sreća pratiti one koji su najvredniji, koji rade na sebi i koji se istinski trude da postignu uspeh.

Foto: Pixabay

Magičan dan

Postoji mnogo razloga zašto praktičari numerologije pridaju dodatni značaj broju 12.
 

- Od antike, broj 12 je imao veliki značaj u različitim kulturama iz mnogih razloga koji se kreću od numeroloških, matematičkih , arhetipski i duhovni - objašnjava numerolog Stardust.

Naša godišnja kalendarska godina podeljena na 12 meseci, sati na satu na 12 sati, a postoji 12 arhetipskih horoskopskih znakova i u zapadnom i u kineskom zodijaku. Broj je svuda.

Današnji datum je posebno moćan

- Približno nedelju dana posle 12. decembra, znak Strelca će biti poravnat sa Galaktičkim centrom, rotacionim centrom našeg Mlečnog puta. To se dešava 21.12, što je preokret od 12.12. do 21.12 - objašnjava numerolog.

- Ovo je vreme kada stičemo znanje i uvide iz univerzuma. Ove godine možete računati da ćete imati udvostručene intuitivne moći počevši oko 12/12 i nastaviti do sledeće nedelje. S obzirom da je Strelac poravnat na južnom čvoru, u vazduhu zuji sudbonosna vibracija. Možda ćemo steći više uvida u stvari koje nikada ranije nismo imali - zaključio je Stardust.

Foto: pexels.com

Ostvarite snove

Pa kako možete iskoristiti moć 12/12?

Savršeno je vreme da meditirate, vodite dnevnik, praktikujete brigu o sebi i manifestujete svoje snove. Naginjanje na osećanja će biti od ključnog značaja, a samim tim i prihvatanje najistinitijih snova.

12/12 je podsetnik da smo u poslednjem delu teške godine,  ali i jedinstven trenutak u vremenu koji stvara ogroman osećaj iščekivanja budućnosti. Kako se godina bliži kraju, ova energija je izuzetno pozitivna — posle 2020. možemo sa sigurnošću reći da smo svi spremni za nove početke.

Ovo je poslednji dan kada možete da okušate svoju sreću, osvestite ono što je važno i šta nije vredno vaše pažnje, pa bi ovaj dan mogao mnogima da povrati brojna interesovanja koja su se na neko vreme ugasila. Ukoliko ste osećali bilo kakav strah ili ste imali sumnju u sebe, možete da očekujete da će nestati.

Ovaj dan je idealan za kreiranje planova, ali i preduzimanje početnih koraka za ostvarenje. Dakle, ukoliko planirate da se usavršavate, krenete da dodatnu edukaciju ili poboljšate svoje veštine, ovo je idealan trenutak da se upišete na neki kurs ili započnete ono što želite, što se naročito odnosi na sve koji od naredne godine planiraju da pokrenu privatni biznis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija