• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2022

16:00

LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. DECEMBRA! Jarčevima NOVA ROMANSA, Strelčevi imaju TAJNU LJUBAV, a evo kome sledi VEZA na DALJINU

Horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP DO 24. DECEMBRA! Jarčevima NOVA ROMANSA, Strelčevi imaju TAJNU LJUBAV, a evo kome sledi VEZA na DALJINU

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Jarcu i snažno deluje na Bikove, Device i Jarčeve. Saznajte kakva vas nedelja očekuje na emotivnom planu

OVAN

Očekujte odličnu komunikaciju sa partnerom ili osobom koja vam se dopada, punu koketiranja i dobrog humora. Ako takva osoba ne postoji u vašem životu, vrlo je verovatno da ćete je naći naredne sedmice.

BIK

Bićete neodoljivi i vaše dobro raspoloženje i šarm doneće vam nove prilike za romansu, kao i komplimente sa svih strana. Verovatno će vas zainteresovati više osoba i biće problema kada budete morali da se odlučite ko vam se najviše dopada.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop

BLIZANCI

Ako ste u vezi, ovo je period kada ćete mnogo toga morati da rešavate jer će problemi koje ste gurali pod tepih postati aktuelni i zahtevaće vašu punu pažnju. Ukoliko se tome ne posvetite, ne možete očekivati srećan rasplet situacije.

RAK

I u narednom periodu ćete biti privlačni, primećeni i lako ćete izazivati interes, pa čak i ljubav kod ljudi. Ovo je svakako vaše vreme, iskoristite ga da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. Imaćete više dobrih prilika.

LAV

U nastupajućoj sedmici možete ostvariti karmičku konekciju sa nekim. Privući će vas neko ko uopšte ne reaguje pozitivno na vas, ali vi ćete učiniti sve da se približite toj osobi.

Foto: Shutterstock


DEVICA

Bićete atraktivni i romantični u narednom periodu. Moguća je veza ili kratka afera sa nekim iz kruga prijatelja ili sa nekim koga ćete upoznati na društvenim mrežama. Takođe, moguća je i veza na daljinu.

VAGA

 Nalazite se u sjajnom periodu za ljubav. Biće vam lako da pronađete prilike za romansu u većem društvu, u krugu istomišljenika. Samo treba da budete društveni, da se družite sa ljudima.

Foto: Shutterstock


ŠKORPIJA

Bićete veoma privlačni naredne sedmice. Vaša misterioznost će dobiti na kvalitetu zbog romantične note i vaše veće zainteresovanosti za ovu sferu života.

STRELAC

Moguća je neka vrsta afere ili tajna ljubav. Naredna sedmica ne obećava mnogo važnih događaja u sferi ljubav. Svakako nećete naći životnog partnera, ali ćete sigurno imati nekih doživljaja u ovoj sferi.

JARAC

I dalje se nalazite u uzbudljivom periodu za ljubav. Mnogo toga bi moglo da se desi. Naredna nedelja će biti čak pozitivnija od prethodne jer će prilike koje budete imali biti konkretnije i ozbiljnije, što ukazuje na mogućnost ostvarenja veze.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA

 Naredne sedmice se nećete osećati tako blokirano kao što je bio slučaj u prethodnom periodu, ali verovatno nećete imati ni puno prilika za ljubav. Moguća je kratka veza ili afera, ali ništa što bi moglo da se nazove pravom vezom.

RIBE

Nastavićete da živite punim plućima i da nalazite zabavu i zadovoljstvo gde god možete. Doživećete snažne emocije, ali možda i razočaranje. Budite realniji u sagledavanju ljudi oko sebe i posebno osobe koja vam se dopada.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija