• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

17.12.2022

07:49

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 26. decembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Freepik.com

Horoskop

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 26. decembra, a jedan ZNAK treba da igra IGRE na SREĆU

Podeli vest

Sunce, Merkur i Venera naredne nedelje nalaziće se u Jarcu, a mi igramo još jedan zvezdani rulet. Pozicija planeta se menja, a pojedini znakovi će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali

Kako ulazimo u sezonu Jarca, tako ćemo nastojati da budemo ekonomičniji i uštedino neki novac pred Novu godinu. To i nije tako loše, jer ćemo odoleti nekontrolisanim ulaganjima u periodu kada nije vreme za tako nešto.

Ukoliko se pitate koji horoskopski znakovi će imati novac do 26. decembra, to su: Ribe, Jarčevi, Strelčevi i Lavovi.

Foto: Freepik.com

Novčani horoskop

RIBE

Jupiter 20. decembra ulazi u vaše drugo polje, pa samim tim se popravlja i finansijsko stanje. Iako imate dosta izdataka za kuću, ovo je prilika da dobijete novac koji čekate. Ovan može da vam bude odlični saradnik u poslu kada je u pitanju zarada.

JARAC

Sezona vašeg znaka zvanično počinje sledeće nedelje, pa samim tim stižu i vredni pokloni. Očekuje vas više novčanih dobitaka. To neće biti veliki novac, ali ćete imati sreće sa parama. Venera u vašem znaku donosi vam uspeha sa igrama na sreću.

STRELAC

Puno drugo polje donosi vam zaradu iz više izvora. Venera u Jarcu donosi pripadnicima vašeg znaka priliku da zarade na osnovu honorarnog posla. Dobićete neki novac koji ste zaslužili, a čekali ste ga već neko vreme. Novčanik vam do kraja godine neće biti prazan.

LAV

Iako je kraj godine, iznenadiće vas nova mogućnost za zaradu koja će vam doneti novac. Jedan Jarac daće vam priliku da zaradite novac. To neće biti veliki novac ali će vam doneti stabilizaciju do kraja godine. 

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija