• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

19.12.2022

09:47

ŠIROKIH SHVATANJA, ALI NEPREDVIDIVE I ČUDNE! Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva tajne ŽENA VODOLIJA!

Freepick

Horoskop

ŠIROKIH SHVATANJA, ALI NEPREDVIDIVE I ČUDNE! Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva tajne ŽENA VODOLIJA!

Podeli vest

Numerolog i astrolog Goca Dragišić ističe da je žena vodolija neko ko štrči u društvu, zahvaljujući svojim osobenostima i stavovima

Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike po kojima se ističe od ostalih znakova Zodijaka.

Astorlog i numerolog Goca Dragišić, podelila je sa svojim pratiocima najzanimljivije detalje vezane za ženu Vodoliju:

- Žena Vodolija je sve samo ne obična. Kao i svaka druga, ima vrlina i mana. Evo koje osobine tačno krase jednu ženu rođenu u ovom horoskopskom znaku:

Znaku Vodolije pripadaju žene rođene između 21. januara i 19. februara.

Njihove planete su Uran i Saturn. Uran ih čini pomalo ekscentričnim, Saturn hladnim i nedodirljivim. To je vazdušni znak, premda sam naziv možda i ne sugeriše na to. Ali zasigurno njene pripadnice imaju jednu osobinu vode – umeju burno da talasaju.

Ukoliko poznajete neku ženu u ovom znaku, onda znate da su one širokih shvatanja i da njima ništa nije čudno ni neprihvatljivo. Ponekad znaju da budu nepridevidljive i čudne.

Možete li ih nekako odmah prepoznati? Možda. Recimo, ako vidite da neka osoba u vašoj okolini štrči nekim svojim osobenostima, stavovima, mišljenima i možete za nju da kažete da je drugačija od drugih, onda je to gotovo sigurno Vodolija u horoskopu.

Foto: Shutterstock

žena

Pre svega, ova žena je nepredvidljiva, uzbudljiva, neobična, ponekad i ekscentrik. Nije ni čudno što svi oni koji se uklapaju u društvo onakvo kakvo jeste i ne pokušavaju da budu posebni i svojstveni sebi za nju budu dosadni i predvidljivi. Sa druge strane, jako ceni ljude koji se usude da budu posebni i drugačiji.

Žena Vodolija ima karakteristiku da ništa ne uzima zdravo za gotovo. Ona sve ispituje i u svemu traži dublji smisao, nameru, svrhu. Zato ćete je vrlo često zateći sa glavom u oblacima.

Naposletku, to i priliči jednom vazdušnom znaku – da lebdi.

Ona ne robuje pravilima, a tradicija i društvene norme su kočnice koje uvek preispituje.

Njeno ponašanje na bilo kom mestu je bez prigovora. Ona je toliko plemenita da će radije sama patiti, nego što će dopustiti da to drugi čine. Nekonvencionalna je i simpatična. Emocionalno je zavisna, ali je kroz život vodi njen um, a ne afekti.

Najbolje joj je da se uda za intelektualca u čijim će poslovima moći da učestvuje ravnopravno i koji će biti dovoljno pametan da njene nesumnjive kvalitete iskoristi - završava Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija