• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2022

14:13

NAJBOLJI POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Za Ovna je IGRICA pravo rešenje, dok Vage vole KOZMETIKU!

Horoskop

NAJBOLJI POKLON ZA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK! Za Ovna je IGRICA pravo rešenje, dok Vage vole KOZMETIKU!

Podeli vest

Potražite od zvezda inspiraciju za poklone ove praznične sezone

Pronalaženje savršenog poklona je težak posao i zahteva mnogo strpljenja. Srećom, zvezde mogu da vam pomognu da pronađete najbolje poklone za sve na vašoj listi. Kupovina po horoskopskom znaku može vam dati nagoveštaje šta obožavaju i žele ove praznične sezone.

Foto: unsplash.com

Poklon

Ovan

Poznato je da je Ovan super konkurentan — čak i sa onima koje vole. Ovnovi vole da igraju igrice u svom udobnom košu, sa svojim najboljim prijateljima i porodicom - sve dok pobeđuju. U slučaju da postanu ekstra živahni, možete im pokloniti omiljeno alkoholno piće da se smire.

Bik

Bikovi ne vole ništa više od toga da je udobno, zbog čega su najbolji pokloni za Bika oni koji im omogućavaju da se ohlade u svom mirnom stanju. Dajte svom omiljenom Biku priliku da ostane topao i udoban kao buba ove praznične sezone tako što ćete mu pokloniti ćebe ili jaknu.

Blizanci

Vaš Blizanac ima dar za zezanje. Zbog toga je od suštinskog značaja da im date poklon koji ističe njihove brbljive kvalitete, kao što je brzi punjač kako biste osigurali da nikada ne ostanu bez baterije ili ružan praznični džemper koji će im dati zanimljivu temu za razgovor.

Rak

Poznato je da su rakovi kućni tipovi koji vole da se druže u svojoj zoni udobnosti. Rak je poznat po svojim umetničkim talentima. Razlog više zašto je imperativ dati ovom vodenom znaku poklone koje mogu koristiti u udobnosti sopstvenog stana koji govore o njihovoj urođenoj kreativnosti kojom se ponose. Kozmetika za ulepšavanje ili predmeti za kuću su idealni.

Foto: Pixabay

Pokloni

Lav

Kao zlatno dete zodijaka, Lavovi ne vole ništa više od toga da ih vide, čuju i cene zbog njihove fantastičnosti. Mikrofon za karaoke pružiće im scenu i pažnju za kojom žude, nakit od zlata će ih istaći, a malo sjaja za usne govoriće o njihovim kraljevskim osećanjima. Ako odaberete personalizovani poklon, učinite ga super posebnim i nezaboravnim.

Devica

Kada kupujete za Devicu, najbolje je da im kupite praktične poklone koji su promišljeni. Oni više vole da primaju poklone koje mogu da iskoriste i koji dolaze direktno iz srca. Ovaj dobrodušni horoskopski znak ne voli preterane izjave ljubavi i naklonosti. Oni samo vole da znaju da su pokloni koji im se daju dobro osmišljeni od davaoca.

Vaga

Vage  će uživati u poklonima koji govore o njihovom prefinjenom nepcu - lepe kafe, fini losioni, električni masažer za opuštanje od napornog radnog dana. Budući da je ovaj vazdušni znak ljubitelj ljubavi (kao i ljubitelji života), oni će ceniti svaki romantičan gest.

Škorpija

Pošto su emocionalno dubok horoskopski znak, Škorpije preferiraju intimne poklone koji pokazuju koliko su voljeni i govore o njihovoj kreativnoj, strastvenoj i transformativnoj prirodi. Vole da primaju pažljivo odabrane poklone koje su njihovi najbliži prijatelji birali. Za Škorpije je važno da njihov unutrašnji krug bude upoznat sa njihovim omiljenim stvarima.

Strelac

Strelci su uvek u pokretu, što znači da je davanje poklona koji odgovaraju njihovoj svetskoj avanturističkoj strani idealno – ali to nije samo za putovanja. Vole da istražuju recepte u kuhinji i isprobavaju egzotične mirise ili mirise kad god im se ukaže prilika. Uzmite u obzir sve ove elemente njihove vatrene ličnosti i vibracije kada kupujete poklon za njih ove praznične sezone.

Foto: Shutterstock

Poklon

Jarac

Jarac je izuzetno vredan znak koji najviše vremena provede da stekne nešto materijalno. Imajte ovo na umu kada kupujete njihove poklone za praznike. Obavezno im poklonite knjige ili fini novčanik u koji ako možete ubacite novac, bez kog ne mogu.

Vodolija

Vodolija je duhovni znak astrologije, zbog čega će ceniti bilo šta što je povezano sa univerzumom. Oni su takođe inovatori, humanitarci (zbog njihove nade za društvo u celini). Dajte svom prijatelju Vodoliji dar uvida sa darovima koji će im pomoći da evoluiraju i duhovno rastu. Tarot karte ili knjige za veće dobro su idealan poklon.  

Ribe

Ribe su maštovite, što ih tera da žele poklone koji će im pomoći da pobegnu od ovozemaljskog života. Kao virtuelne naočare koje će im omogućiti da igraju u drugom carstvu satima. Takođe, velike slušalice za one kada žele da se opuste uz muziku koju sami kuriraju. Oprema za kupanje i spavanje idealni su pokloni kada se vrate u stvarnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija