• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

03.01.2023

09:04

STIŽE PUN MESEC U RAKU! Emocije bez KONTROLE - 4 znaka neka se spreme za HAOS - 7. januar je ključan DATUM

Tanjug/AP

Horoskop

STIŽE PUN MESEC U RAKU! Emocije bez KONTROLE - 4 znaka neka se spreme za HAOS - 7. januar je ključan DATUM

Podeli vest

Ušli smo u Novu godinu, a pred nama je prvi važan astrološki događaj, a to je pun Mesec u vodenom znaku Raka 7. januara

Prvi pun Mesec u 2023. godini će biti izazovan za sve ljude, jer su na nebu retrogradni Merkur i Mars, pa ćemo imati utisak da ništa ne ide napred, ali i da nam je inicijativa blokirana.

Konfuzije, iracionalni potezi i nemanje enrgije su manifestacija retrogradnog uticaja Marsa i Merkura.

Pošto će Mesec 7. januara biti u znaku Raka, on će poprimiti osobine znaka u kojem se nalazi, pa ćemo biti emotivni, plačljivi i porodica će biti u fokusu.

Pojedine osobe će imati uticak da ih je zadesila poplava osećanja, pa će nekontrolisano donositi odluke u afektu. Svaki pun Mesec je okidač za psihološka stanja koja treba da prođemo što mirnije kako ne bismo donosili odluke zbog kojih bismo kasnije mogli da se pokajemo.

Pun Mesec u Raku najviše će uticati na same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

Foto: Freepick

Pun Mesec u Raku 7. januara

RAK

Vaša lična osećanja će biti najvažnija do kraja nedelje. Konačno će vam postati važno kako se vi osećate, umesto da stalno udovoljavate drugim ljudima. Zbog toga ćete se osećati ranjivo i nejbolje bi bilo da ne donosite važne odluke u tom intervalu.

JARAC

Polje partnerstva će biti važno do kraja nedelje. Ukoliko ste u braku, partner će imati potrebu da vam kaže kako se oseća i to će vam biti teret. Niste spremni za toliku količinu osećanja. Imajte više empatije za osobe do kojih vam je stalo.

OVAN

Pun Mesec u Raku donosi vam porodična dešavanja koja će uticati na vaše buduće odluke. Jedna osoba iz porodice će vam zadati muke u narednom periodu, pa ćete biti sluđeni. Moguće je da razmišljate o preseljenju. U ovom peridu ćete shvatiti značaj porodičnih odnosa.

VAGA

Imate velike ideje za posao, ali će to morati da sačeka. Lično ćete doživljavati svaki neuspeh na poslu i to nije dobra stvar. Probajte da ne razmišljate o poslu u ovom periodu. Biće nekih blokada što se tiče poslovnih planova.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17