• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.01.2023

22:45

POČEO JE VAŽAN ASTRO PERIOD! Venera u Vodoliji donosi potrebu za PROMENOM U LJUBAVI, ali i KOSMIČKU PRIVLAČNOST!

Shutterstock

Horoskop

POČEO JE VAŽAN ASTRO PERIOD! Venera u Vodoliji donosi potrebu za PROMENOM U LJUBAVI, ali i KOSMIČKU PRIVLAČNOST!

Podeli vest

Venera je u Vodoliji od 3. do 27. januara 2023. godine, a donosi kosmičku privlačnost između prijatelja

Nova kalendarska godina samo što je takoreći počela, a već je stigao jedan bitan astrološki period

Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva važnost Venere u Vodoliji, koja će trajati od 3. do 27. januara 2023. godine:

- Ova Venera ne podnosi ograničenja i svojeglava je. To odnos čini rizičnim. Želja za slobodom, disanje vazduha punim plućima, odsustvo ljubomore, potreba za promenom u ljubavi prema neobičnom, originalnom i nesvakidašnjem, osobine su karaktera koji svoju Veneru smešta u znak Vodolije - navodi Goca i nastavlja:

- Ovo su otvorene, pozitivne i druželjubive osobe, koje svojom neobičnom energijom i specifičnim šarmom nenametljivo osvajaju ljude iz svog okruženja.

Venera nam ukazuje i na to kakvi će nam biti partneri pre braka, tako da devojke sa ovim položajem Venere, često budu u vezama sa neobičnim momcima, ekscentricima, pobunjenicima, neshvaćenim, često i razvedenim muškarcima.

Kod muškaraca sa ovim položajem Venere, uobičajene su veze pre braka sa avangardnim, neobičnim (i modernim) devojkama, devojkama zanimljive se*sualnosti, koje nikada ne impresioniraju na prvi pogled, ali što ih bolje upoznate, više shvatate kakve sve skrivene kvalitete poseduju, česte su i veze sa razvedenim ženama.

Foto: Pixabay

Venera


Znak Vodolije povezuje se sa prijateljstvima, društvenim mrežama i zajednicom. Umesto da budemo u romantičnoj vezi sa bilo kim, možda želimo da postojimo više u zoni prijatelja sa svima. Ako ste više fokusirani na prijatelje (ili svoju onlajn zajednicu), nemojte se odupreti ovoj kosmičkoj privlačnosti.

Međutim, budite upozoreni: pošto Venera uvek teži da povezuje ljude kroz ljubav, ovaj aspekt može značiti pronalaženje romantike ili ulazak u vezu sa prijateljem.

Očekujte da ćete biti više uzbuđeni intelektualnim razgovorom od bilo čega drugog. Takođe možete osetiti povećanu ljubav prema učenju ili želju da budete u blizini lepih objekata (Venera vlada lepotom).

Iako je ovaj položaj Venere u Vodoliji kratak, ipak sadrži datum koji ukazuje na nešto dugoročno. 23. januara Venera će se na nebu sastati sa Saturnom. Simbolično, ovo jedinstvo sugeriše da se ljubav (Venera) i dugovečnost (Saturn) spajaju - zaključuje Goca.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Džet set

Srbija