• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

06.01.2023

21:33

CELA 2023. GODINA ĆE BITI U BROJU 7! Numerolog otkriva ŠTA to znači - spremaju se velike PROMENE!

pexels.com

Horoskop

CELA 2023. GODINA ĆE BITI U BROJU 7! Numerolog otkriva ŠTA to znači - spremaju se velike PROMENE!

Podeli vest

Numerolog Bojan Kljajić ističe da nas u 2023. godini očekuju kako globalne promene i transformacije mnogih zemalja, tako i na ličnom nivou

Poslednjih par godina je bilo dosta promena i turbulencija, a numerolog Bojan Kljajić otkriva da će i ova godina biti poprilično zanimljiva:

- Tokom 2023. godine nećemo imati toliko izazovne aspekte na nebu, kao što smo npr imali od 2020 pa do 2022. godine, ali svakako će ih biti.

U 2023. godini tri planete će promeniti svoj znak, Jupiter će ući u znak Bika od maja meseca, ono što je interesantno, Saturn nam od marta meseca ulazi u znak Riba i tu će boraviti oko dve ipo godine. Sve ovo može da utiče globalno na teme vezane za hranu, ekonomiju, poreze, osiguranja, inflaciju. Verovatno će se mnogi okrenuti uzgoju svoje hrane kao i okretanje alternativnom načinu lečenja.

Zatim planeta Pluton će lagano da nam ulazi u znak Vodolije, što će opet polako najaviti pa i sa godinom 7-ce početi transformacija mnogih zemalja u vidu menjanja sistema i zakona kao i same državne strukture i granica. Ono što je sigurno jeste da će 2023. godina biti u znaku Urana (7), koja će neminovno izazivati određene probleme sa kojima ćemo se suočavati ili koje ćemo prosto morati da gledamo ali i da preživimo.

Cela 2023 godina će nam na globalnom nivou biti u broju 7. Broj 7 u numerologiji se vezuje za planetu Uran - ova planeta odnosno broj 7, moram biti iskren i reći, ruši sve stare ustaljene forme i bori se svojim intelektom za nove sisteme vrednosti. Usmerena je na jednakost, bratstvo i ravnopravnost među ljudima, a sve ovo sa 2023 godinom možemo i da očekujemo ili prosto da sa 2023. godinom nekako sve krene da se pokreće.

Foto: pexels.com

brojevi

Broj 7 je uvek spreman da se upusti u rizik, isproba nešto novo i eksperimentiše svojim naučnim duhom. Tako da sam siguran da nam 2023. godina donosi niz nekakvih turbulentnih ali i iznenađujućih dešavanja, pa mogu slobodno da kažem, gotovo na svim poljima.

I dok se broj 7 (Uran) ponaša kao borac za slobodu, svi mi treba da se pripremimo, u narednih godinu dana, za neočekivano, za jedan nalet energije, koji će da nas tera da se borimo za socijalnu i društvenu pravdu - navodi između ostalog Bojan i dodaje:

- Na ličnom planu, jedno od pitanja koja se može javiti u 2023 godini je: Koliko smo zadovoljni životom koji živimo?

U 2023. godini pripremite se na neke neplanirane ili čak šokantne informacije, koje će ili osnažiti naše emocije ili nas dovesti u stanje preispitivanja ili čak stanje anksioznosti. Mnogi će biti skloni ishitrenim reakcijama, ali ono što je najbitnije jeste da moramo biti vrlo oprezni u svim svakodnevnim stvarima koje ćemo obavljati tokom 2023. godine. Naglašavam sve je ovo individualno i mnogo toga zavisi i od ostalih faktora.

Kao nešto svetlo što vidim u 2023. godini jeste da mnogi zaista u godini 7-ce mogu duhovno i humano da sazru, da se probude i da spoznaju određene stvari, kako bi jednostavno krenuli u realizaciju istih - zaključuje Bojan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija