• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

12.01.2023

08:40

RETROGRADNI MARS KREĆE NAPRED! Dan koji smo ČEKALI - SUDBINA zadaje konačni UDARAC - Ovnovima dobre VESTI, Lavovi ostvaruju SNOVE, a evo kome STIŽE NOVAC nakon 2 meseca

Horoskop

RETROGRADNI MARS KREĆE NAPRED! Dan koji smo ČEKALI - SUDBINA zadaje konačni UDARAC - Ovnovima dobre VESTI, Lavovi ostvaruju SNOVE, a evo kome STIŽE NOVAC nakon 2 meseca

Podeli vest

Mars, planeta akcije i energije, koja je 30. oktobra krenula retrogradno u znaku Blizanaca konačno kreće napred i donosi sudbinske promene za mnoge horoskopske znakove. Verovatno ste imali utisak da vam je inicijativa stopirana u poslednja dva meseca, ali se od danas Mars "budi" i donosi finalne promene do marta

Mars u Blizancima doneo je u poslednjih dva meseca pre svega haos u komunikaciji zbog čega su mnogi ljudi donosili odluke u afektu. Mars u Blizancima je uspeo da nas navede da su rešenja koja trenutno vidimo jedina u opticaju za životne situacije, ali će od danas mnogo toga da postane jasnije.

Zbog retrogradnog Marsa smo bili usporeni, bez energije, a dobijali smo obećanja koja se prolongiraju. Zbog toga su astrolozi savetovali da nije dobro da započinjemo nove poslovne poduhvate do današnjeg dana.

12. januar je datum koji donosi spas za mnoge horoskopske znakove, a pred svega za Ovnove i Škorpije kojima vlada. 

Foto: Pixabay

Mars kreće napred

Saznajte kako će direktan hod Marsa uticati na vaš znak:

OVAN

Poboljšanje komunikacije, završavanje papirologije i kraća putovanja. Odličan period za polaganje vozačkog ispita. Imaćete više razumevanja za stavove osoba koje vas okružuju, a vesti koje budu stizale će konačno biti poztiivne.

BIK

Imali ste finansijske probleme u poslednja dva meseca. Zbog toga je novac kasnio, a ukoliko imate poslovnog partnera, uvideli ste da je taj odnos bio na "staklenim nogama". Ipak, kolo sreće se okreće, pa Mars počinje da bude na vašoj strani, što znači da će finansijska situacija konačno da bude rešena.

BLIZANCI

Mars u vašem znaku napravio vam je haos. Stalno ste nervozni i iscrpljeni u isto vreme, a osobe koje vas vole imaju problem da razmeju promene raspoloženja kroz koje prolazite. Čekate neku vest za posao i treba da znate da od danas konačno dolazi momenat kada će to da se reši. Sve vaše poslovne odluke su bile na čekanju i za vas dolazi period poboljšanja.

Foto: Pixabay

RAK

Zbog Marsa ste često sumnjali u svoje sposobnosti na poslu, a pojedine osobe su vam radile iza leđa. Zbog direktnog kretanja Marsa stvari se vraćaju u normalu i imaćete bolje mogućnosti da procenite situaciju na radnom mestu.

LAV

Mars u Blizancima donosi vam nešto što ste zaslužili ali niste mogli da dobijete zbog njegovog retrogradnog hoda. Vaši snovi i nadanja imaju više šanse da se ostvare, a dobićete i snažu podršku prijatelja. Kontakti će odigrati bitnu ulogu u vašem životu u periodu do pred kraj marta meseca.

DEVICA

Kriza na poslu traje već dva meseca i stalno biste se raspravljali. Međutim, od danas dolazi do stabilizacije i uspećete da pronađete zajendički jezik sa nadređenim. Ovo je prilika da se nađe kompromisno rešenje na poslu.

Foto: Pixabay

VAGA

Mars u Blizancima je povoljan za saradnju sa inostranstvom, završetak studija i polaganje ispita ukoliko ste mladi. Ovo je prilika za putovanje koje može da vam proširi vidite i donese pomak. Isto tako treba naglasiti da odnos aa voljenom osobom ulazi u pozitivniju fazu nakon dva meseca. Sudski procesi će konačno da budu rešeni.

ŠKORPIJA

Vaša vladajuća planeta kreće napred, pa izlazite iz maglovitog perioda. Biće vam lakše da se nosite sa problemima, a ono što vam je delovalo nepremostivo konačno će postati smešno. Manje ćete imati potrebu da ulazite u rasprave, jer ćete osećiti smirenje.

STRELAC

Mars kreće napred, pa vam donosi pomak u partnerskim odnosima. Ukoliko ste u braku, imate priliku da oprostite voljenoj osobi i krenete napred. Prestaćete da osećate pritisak teških reči koje su vas opterećivale mesecima. Ovo je i bolji period za skalapanje poslovnog partnerstva.

JARAC

Mars u šestom polju doneo vam je psllove probleme. Međutim, ovo je mogućnost za pomak i poboljšanje odnosa sa saradnima. Ukoliko vam je neko obećavao posao, to sada konačno ima priliku da se dogodi. Mogućnost promene radnog mesta.

VODOLIJA

Pred vama je uspešan period, ali pre svega kreativan. Imaćete bolju komunikaciju, a naročito ukoliko imate decu. Bićete bolji primer svojoj deci kada je u pitanju vaspitanje. Pojedine Vodolije imaju mogućnost da uđu u novu romansu sa nekim koga će upoznati na mestu za zabavu.

RIBA

Mars u Blizancima nalazi se u vašem četvrtom polju i doneo je komplikacije u stanu, ali i porodici. Zbog toga je komunikacija bila loša, a ukoliko ste pokušali da rešitre pitanje neke nekretnine, to nije bilo izvodoljivo. Ukoliko ste čekali neko rešenje za stan, od danas ima priliku da stigne.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija