• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. JANUAR! Vodolije očekuje partner iz prošlosti, a Bikove nezadovoljstvo na poslu

Pixabay

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 14. JANUAR! Vodolije očekuje partner iz prošlosti, a Bikove nezadovoljstvo na poslu

Podeli vest

Rakovi će danas doživeti neko neprijatno iskustvo u ljubavi, dok će Strelac imati veoma uspešan dan na poslu

OVAN

LJUBAV: Možete naći sreću ako izađete u provod ili otputujete. POSAO: Stabilnost pozicije, iako ćete imati neke neopravdane brige.
Poštujte nadređene. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BIK

LJUBAV: Stara ljubav će se vratiti u vaš život ili će vam se dopasti neko dosta stariji od vas. POSAO: Ako radite za druge, nećete biti zadovoljni perspektivom. ZDRAVLJE: Upala grla.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku jer vas očekuju razni događaji. POSAO: Bićete puni energije i entuzijazma za rad, ali i skloni nervozi. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: Pixabay

RAK

LJUBAV: Bićete neraspoloženi ili preosetljivi. Moguće je i neko neprijatno iskustvo. POSAO: Velikim zalaganjem ćete uspeti da napravite pomak u karijeri. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV

LJUBAV: Uglavnom ćete biti orijentisani na porodicu, ali vodite računa da ne maltretirate ukućane. POSAO: Bavićete se administrativnim ili logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zainteresovani za druženje i upoznavanje s novim ljudima. Stabilnost u ljubavnom životu neće vam biti na prvom mestu. POSAO: Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

VAGA

LJUBAV: Moguće je da neće biti nikakve prilike za ljubav. POSAO: Iako su mogući izvesni problemi, situacija na planu karijere biće stabilna. ZDRAVLJE: Gastritis.

ŠKORPION

LJUBAV: Strastvenost i izražena emotivnost. Vodite računa da prejaka osećanja ne naruše harmoniju. POSAO: Bićete pomalo pod stresom, ali vi ste dorasli svakom izazovu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je neočekivano i zanimljivo poznanstvo iz koga nešto može da se rodi. POSAO: Izvestan uspeh u administrativnim i logističkim poslovima. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Ljubav trenutno nije nešto što vas okupira. POSAO: Iskoristićete svoje sposobnosti na najbolji mogući način i možda dobiti priliku za napredak zbog toga. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Moguće je da će se ponovo probuditi osećanja prema nekome iz prošlosti. POSAO: Nešto manji priliv novca, ali zato stabilan. Vodite računa kako trošite. ZDRAVLJE: Prehlada.

RIBE

LJUBAV: Nemojte previše očekivati kada je ljubav u pitanju, iako ćete se truditi da se nešto desi. POSAO: Mogući manji problem sa nekim ko radi za vas. ZDRAVLJE: Infekcija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija