• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

22.01.2023

12:56

EKSPERT ZA ASTROLOGIJU OTKRIVA! Ovi horoskopski znaci se najbolje ljube u celom Zodijaku!

Horoskop

EKSPERT ZA ASTROLOGIJU OTKRIVA! Ovi horoskopski znaci se najbolje ljube u celom Zodijaku!

Podeli vest

Rubi Miranda, koja se već dugi niz godina bavi astrologijom, ističe da su Ovnovi, Bikovi, Rakovi i još nekoliko horoskopskih znakova pravi eksperti u ljubljenju.

Iako je ljubljenje nešto što se vremenom i praksom poboljšava, određeni horoskopski znaci su poput eksperata na ovom polju.

Rubi Miranda, ekspert iz oblasti astrologije, ističe da se ovih šest horoskopskih znaka najbolje ljube:

1. Ovan

Ovnovi se dobro ljube, jer žele dobro da se ljube. Sve je u tome da dobiju taj znak od vas da rade dobar posao - to će ih učiniti još boljim.

Ako vas vaš partner Ovan ljubi, oni se ne pretvaraju. Daju vam svoje srce i dušu u tom poljupcu.

2. Bik

Zaista strastven znak, Bik uživa u umetnosti ljubljenja, koliko i u vođenju ljubavi. Očekujte duge sesije predigre, jer se u tom pogledu daju veoma slobodno.

Oni su rođeni da se ljube. To je samo nešto u vezi sa njima što im je sasvim prirodno. Njihovi poljupci će vas oduševiti, a oduševiti vas je ono što oduševljava njih.

3. Rak

Zavodljiva priroda ličnosti Raka je toliko ljupka i topla da im je gotovo nemoguće odoleti. I sačekaj dok ne poljubiš jednog!

Poljubiti Raka je iskustvo koje menja život, jer su oni čista ljubav u poljupcu. Nešto u vezi sa ovim magičnim znakom će vas naterati da se vraćate po još i još, prenosi YourTango.

Foto: stock

ljubljenje

4. Lav 

Lav želi da vas impresionira svojom sposobnošću da urade sve. Lav se ljubi sa namerom, oni su tu da vas zadive i oduševiće vas. Lav se možda i najbolje ljubi u horoskopu, uglavnom zato što imaju to da moraju biti najbolji u svemu.

5. Škorpija 

Škorpija ne želi da te poljubi. Osim ako, naravno, ne mora. A to se nekako dešava u ljubavnoj vezi - očekuju se poljupci.

Dakle, šta bi ih onda učinilo dobrima u tome, ako se toliko protive da ih daju? To je zato što je imaju sada izazov.

Škorpija se ljubi sa strašću, jer ne želi da se smatra nište manje nego strastvenom, kada se radi o ljubavi i intimnim odnosima.

6. Strelac 

Ako želite da poljubite nekoga ko je slobodnog duha i nije ga briga šta mislite o njegovom poljupcu, onda poljubite Strelca.

I neka bude dobar. Doživećete drugačiju vrstu poljupca - to je skoro kao da ste sami!

Kako je to dobra stvar, pitate se? Zato što ne pokušavaju da vas impresioniraju, tu su samo zbog zadovoljstva poljupca. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija