• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2023

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. JANUAR! Ribe će se danas odmarati od svih, Ovnovima stižu pare, dok će Škorpije...

Pixabay

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. JANUAR! Ribe će se danas odmarati od svih, Ovnovima stižu pare, dok će Škorpije...

Podeli vest

Većina horoskopskih znakova će danas imati ljubavnih problema, dok će kod Vodolija situacija biti drugačija.

OVAN

LJUBAV: Vest o nekome ko vam se dopada ili komunikacija s tom osobom. POSAO: Može se desiti da dobijete finansijsku pomoć koja će vas izvući iz teške situacije. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Ovo je nepovoljan dan za vas kada je ljubav u pitanju. POSAO: Moguće je da nećete ispuniti očekivanja nadređenih i da ćete zbog toga trpeti posledice. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Uglavnom ćete se baviti problemima i nećete imati prilike da uživate u ljubavi. POSAO: Vaš radni elan i entuzijazam biće na visokom nivou. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: pexels.com

RAK

LJUBAV: Ljubavni život će biti stabilan, bez naročito bitnih događaja. POSAO: Moguć je napredak u karijeri, ali i problemi zbog grešaka usled lošeg rasuđivanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Danas nećete biti spremni da ulažete mnogo energije u ljubav, pa neće biti ni posebnih dešavanja. POSAO: Loša komunikacija s ljudima s kojima radite. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA

LJUBAV: Nesporazumi s partnerom, ali ne ozbiljni. Sve će se razrešiti vrlo brzo. POSAO: Moguć novčani gubitak ili loše ulaganje sredstava. ZDRAVLJE: Povedite više računa o ishrani.

Foto: pexels.com

VAGA

LJUBAV: Moguće je da se vaš izbor ljubavnog partnera neće dopasti vašoj okolini. POSAO: Možete dobiti novac iz inostranstva, ili ćete biti plaćeni u stranoj valuti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Može se desiti da imate problema u ljubavi ili da budete razdvojeni od partnera. POSAO: Neće vam nedostajati entuzijazma, možda čak i preterate. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC

LJUBAV: Blaga nestabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Neki nesporazumi će vam napraviti problem u poslu, pogotovo ako vodite sopstveni ili se bavite porodičnim biznisom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: pexels.com

JARAC

LJUBAV: Mogući su razni problemi i neslaganje sa izabranom osobom. POSAO: Ukazaće vam se neka prilika za napredak ili ćete naći posao ako ga tražite. ZDRAVLJE: Slabo.

VODOLIJA

LJUBAV: Dobićete mnogo komplimenata pa će vam postati jasno da možete imati koga god hoćete. POSAO: Naići ćete na prepreke koje ćete uspeti da prevaziđete. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

RIBE

LJUBAV: Danas želite da se odmorite od svih. Nećete imati kontakt s osobom koja vas interesuje. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Potrebna vam je detoksikacija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija