• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2023

07:00

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. JANUAR! Ovnove očekuje zanimljiv vikend sa prijateljima, dok će Ribe uživati u ljubavi

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 28. JANUAR! Ovnove očekuje zanimljiv vikend sa prijateljima, dok će Ribe uživati u ljubavi

Podeli vest

Škorpije će biti oduševljenje opasnom i moćnom osobom, a Strelčevi će juriti neukrotive potencijalne partnere.

OVAN  

LJUBAV: Bićete vrlo društveni i okrenuti prijateljstvima više nego ljubavi. POSAO: Moraćete da rešavate neke probleme povezane s finansijama. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

BIK 

LJUBAV: Možete dobiti priliku za tajnu aferu s nekim o kome prethodno niste razmišljali na romantičan način. POSAO: Klonite se mutnih radnji. ZDRAVLJE: Nećete se osećati baš najbolje.

BLIZANCI  

LJUBAV: Tenzija u odnosu zbog previše strasti, a možda i zbog negativne energije koja je prisutna ili neiskrenosti. POSAO: Moguće je da će se desiti neke negativne promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: pexels.com

RAK  

LJUBAV: Upoznaćete više zanimljivih osoba ili dosta mlađu osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Moguće je da ćete menjati posao ili naći neki dodatni posao. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV 

LJUBAV: Mogući su pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Moguć je napredak u karijeri kao i u vezi s finansijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA 

LJUBAV: Vaša preterana očekivanja ipak neće biti potpuno ispunjena iako ćete imati dosta sreće. POSAO: Moguć novčani dobitak i uopšte poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Kijavica.

VAGA 

LJUBAV: Doživećete krizu u ovoj sferi. Vaša neodlučnost će zakomplikovati situaciju. POSAO: I dalje uživate u vrlo pozitivnom trendu u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Foto: Pixabay

ŠKORPION  

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko će vam se činiti kao moćna ili čak opasna ličnost. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i loši međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC  

LJUBAV: Zanimaju vas aktivne i neukrotive osobe. To vam sad može biti uzbudljivo, ali na duge staze obećava nestabilnost. POSAO: Dobićete priliku za napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC  

LJUBAV: Vaš ljubavni život je ili siromašan dešavanjima ili nestabilan. POSAO: Moguće poboljšanje vaše poslovne situacije, bolji uslovi rada ili rad za strance. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

VODOLIJA  

LJUBAV: Uglavnom ste opterećeni poslom, pa partneru nije lako da vas uvede u romantično raspoloženje. POSAO: Moguć je problem zbog nejasnih instrukcija nadređenih. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE  

LJUBAV: Bićete vrlo popularni i mnogi će vam se diviti, što će vam doneti prilike za ljubav. POSAO: Desiće se promene, i to pozitivne, pogotovo ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija