• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

28.01.2023

09:22

STIŽE PUN MESEC U LAVU! Kulminacija emotivnih stanja - 5. februar je ključan datum za 4 znaka

Pixabay

Horoskop

STIŽE PUN MESEC U LAVU! Kulminacija emotivnih stanja - 5. februar je ključan datum za 4 znaka

Podeli vest

Bliži se februar, a već na samom početku meseca (5. februar) očekuje nas pun Mesec u vatrenom znaku Lava koji se naziva još i "snežni".

Kako objašnjavaju astrolozi, snežni pun Mesec u Lavu 5. februara donosi kulminaciju svega što smo izgradili od mladog Mesec u Vodoliji, koji je bio 21. januara. Ovo je dobar trenutak da uspostavite ravnotežu između svojih želja i objektivnih mogućnosti.

Pun Mesec oduvek poprima osobine znaka u kojem trenutno boravi, tako da će pojedini znakovi ovaj astrološki aspekat prilično dramatično da dožive, dok će drugima da donese oslobođenje.

Foto: Pixabay

Pun mesec u Lavu 5. februara

Bez obzira na poziciju punog Meseca, on nikada nije bio dobar za donošenje odluka, jer donosi pojačanu nervozu, frustarcije i potrebu da se odluke donesu u afektu. 

Ovo je period oslođeđenja od stvari koje su nas blokirale u prethodnom periodu.

 

 

Pun Mesec u februaru se naziva i "snežni", jer su ga stari farmeri nekada tako zvali na osnovu perioda godine u kojem se događao. Snežni Mesec je dobio naziv zbog tipičnih, snežnih padavina koje se događaju u februaru.  Smatralo se da tokom februara sneg pada više nego bilo kojeg drugog meseca, pa je dobio naziv snežni Mesec.

Pun mesec u Lavu najviše će uticati na Lavove, Škorpije, Bikove i Vodolije.

BIK

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju doma i porodice. Ukazuje na pojačanu brigu za najbliže i moguće komplikacije sa stanom. Jedna osoba iz porodica će vam zadati dosta problema i nije isključeno da će biti rasprava. Pojedini pripadnici vašeg znaka će razmišljati o selidbi.

LAV

Snežni Mesec u vašem znaku donosi vam pojačane ambicije i potrebu da promenite život. Ipak, sa odlukama treba biti oprezan, naoročito nekoliko dana pre i posle punog Mesec kako ne biste napravili grešku. Bićete emtovini, ranjivi i mnogi će vam ići na živce.

Foto: Freepick

ŠKORPIJA

Snežni Mesec dogodiće se u polju vaše karijere. Zbog toga će tenzije biti pojačane, a poželećete da menjate posao ili profesiju. U svakom slučaju burno ćete reagovati na događaj za koji ćete čuti na radnom mestu i te promene će vam teško pasti.

VODOLIJA

Pun Mesec u polju partnerstva donosi vam krizu u braku. Partner će vam zamerati da mu ne spovećujete dovoljno pažnje, a vaše razlike će biti sve uočljivije. Priobajte da napravite komrpomis između želja i stvarnosti. Ukoliko imate polsovnog partnera, treba da se pripremite za potencijalnu krizu.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija