• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

29.01.2023

09:03

FAZA U KOJOJ JE BIO MESEC KADA STE ROĐENI, OTKRIVA VAŠE EMOCIJE! Mlad Mesec - preosetljivost, faza rasta - ćudljive naravi...

Horoskop

FAZA U KOJOJ JE BIO MESEC KADA STE ROĐENI, OTKRIVA VAŠE EMOCIJE! Mlad Mesec - preosetljivost, faza rasta - ćudljive naravi...

Podeli vest

Astrolog Biba ističe da je Mesec pokazatelj naših osećanja i otkriva kako se ona manifestuju u odnosu na faze.

Svako je u određenoj meri emotivan, međutim, ono što možda niste znali jeste da upravo ta emotivnost potiče od mesečevih faza.

Faza u kojoj je bio Mesec na dan vašeg rođenja zapravo utiče na to koliko ste emotivni: 

- U astrologiji su emocije predstavljene Mesecom. On je pokazatelj naših osećanja i naše duše koja sa sobom nosi sva iskustva i sve utiske iz prethodnih života. Na osnovu tih iskustava čovek reaguje na sve što mu se dešava u ovom životu. Te reakcije ga vode dalje, do novog iskustva, novog uzroka i posledice. A kako emotivno kroz sva novostečena iskustva prolazimo govori pozicija Meseca u trenutku našeg rođenja. Važno je i u kom aspektu je Mesec bio u odnosu na Sunce, u kojoj fazi se nalazio u trenutku rođenja. Jer Sunce je cilj, a Mesec je način ispunjenja tog cilja - kaže astrolog Biserka Biba Astro i nastavlja:

- Osoba rođena u vreme mladog Meseca je veoma osetljiva, pogotovo ako je Mesec u Raku ili Ribama. To je aspekt konjukcije između Sunca i Meseca. Trenutak kada se cilj tek postavlja i počinje život koji teži njegovom ispunjenju. Zato se osobe rođene u vreme mladog Meseca takmiče prvenstveno same sa sobom i veoma su ranjive, mada se to često ne vidi (kada je Mesec u Jarcu ili u aspektima sa Saturnom).⁣
 

Foto: Pixabay

mesec

Ako je u trenutku rođenja Mesec bio u fazi rasta, prve četvrti, osoba ima više emotivnog potencijala za ostvarivanje ciljeva, često je sebična i ćudljive naravi. Otvorenija je i emotivno sigurnija, pa samim tim i komunikativnija. Njena duša nosi iskustva koja joj mogu olakšati ispunjenje cilja.⁣

Osobe rođene u vreme punog Meseca imaju najviše potencijala za dostizanje vrhunca. Čak mogu fanatično da budu usmereni ka ostvarenju svojih ideja i ciljeva. Duša nosi puno iskustva i emocije mogu da se potisnu zarad ostvarivanja ciljeva. Te osobe su emotivno jake.⁣

Kada je Mesec u trenutku nečijeg rođenja u padu (poslednja četvrt) osoba može da se oseća emotivno nesigurno, besciljno. Deluje misteriozno i čudno ljudima oko sebe, pogotovo što joj često nedostaje takt i nema dovoljno emocionalne inteligencije. Sada je Mesec u fazi poslednje četvrti, pa nije čudno ukoliko se osećate čudno i besciljno - završava Bisa.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija