• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

21:16

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Device spremne za brak, Strelčevi planiraju zajednički život, a evo kome je zagarantovana sreća u ljubavi

Shutterstock

Horoskop

NAJTAČNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Device spremne za brak, Strelčevi planiraju zajednički život, a evo kome je zagarantovana sreća u ljubavi

Podeli vest

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Ribama, pa smo romantični i spremni da činimo lepe stvari za osobe do kojih nam je stalo. Ova pozicija Venera najviše odgovara Ribama, Rakovima, Škorpijama, Bikovima i Jarčevima.

OVAN

Očekuje vas naporan period kada je u pitanju ljubavni život. Možda uopšte nećete imati nikakvih prilika, što će vas potpuno šokirati pošto inače uvek imate bar poneku priliku jer ste uvek atraktivni i pristupačni.


BIK

Bićete pričljiviji i zavodljiviji u komunikaciji, ali izgleda da vam to neće mnogo pomoći u ljubavnom životu. Očekujte negativna dešavanja u sferi ljubavi ili, u najboljem slučaju, nikakva dešavanja. Najbolje je da nemate velika očekivanja.

Foto: Shutterstock

Ljubavni horoskop


BLIZANCI

 Pred vama je vrlo izazovan period. Naredna nedelja neće biti jedina u kojoj ćete morati da se suočite sa problemima u ljubavnom životu. Izbegavajte sukobe i kreiranje negativne energije u odnosu ako je to ikako moguće.


RAK

 Naredna sedmica, kao i prethodna, doneće dosta dešavanja i kontakata u vaš život, ali je pitanje da li će ijedan od njih biti romantične prirode ili imati potencijal da poprimi taj oblik. Ako ste već u vezi, očekujte poboljšanu i iskreniju komunikaciju.

Foto: Shutterstock

LAV 

U vašem odnosu će zavladati hladnoća, pogotovo ako ste u dugoj vezi ili braku i ima dosta nerazrešenih problema u vašem odnosu. Najbolje je da se ne inatite ili da budete preterano defanzivni, nego da razumno pristupite stvarima.

DEVICA

 Sjajna sedmica je pred vama, imaćete sreće u ljubavi i moguć je ulazak u ozbiljnu i trajnu vezu. Oni koji su već u takvoj vezi mogu napraviti sledeći logičan korak i čvršće se obavezati u ljubavi, veridbom ili brakom.

Foto: Shutterstock

VAGA

 Imaćete bogatiji društveni život, što će omogućiti da ostvarite nove kontakte i možda upoznate nekog ko će vas zainteresovati. Ako ste već u vezi, zajednički izlazak u veće društvo je nešto što će vam prijati u ovom periodu.

ŠKORPIJA

 Naredna nedelja je povoljan period za romantično putovanje. Šanse da doživite nešto lepo u ljubavnom životu će svakako biti uvećane ako negde otputujete, bez obzira na vaš romantični status.

STRELAC

 Iako vi niste "kućni" tip, u narednom periodu će vam prijati intimna atmosfera doma i želećete da uživate sa izabranom osobom u tako opuštenoj atmosferi. Moguće je i da ćete razmatrati zajednički život.

Foto: Shutterstock

JARAC

U narednom periodu ćete biti primorani da rešavate neke nesporazume ili ispravljate pogrešne pretpostavke u odnosu sa izabranom osobom. Moraćete da dokažete da ste iskreni i vredni poverenja, da imate dobre namere.

VODOLIJA

 Bićete pritisnuti negativnim okolnostima, zbog čega nećete biti dobro raspoloženi. Loše raspoloženje može da vam pokvari prilike u ljubavnom životu ili unese tenziju u odnos ako ste već u vezi ili braku.

RIBE

Iskoristite povoljan period u kome se nalazite, a koji će trajati još par nedelja, da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. Harmonija sa svima, a posebno osobom koju ste izabrali, zagarantovana je u ovom periodu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija