• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 4. FEBRUAR! Vage zrače pozitivnom energijom, Škorpijama stiže novac, a evo kome sledi uspeh u karijeri!

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 4. FEBRUAR! Vage zrače pozitivnom energijom, Škorpijama stiže novac, a evo kome sledi uspeh u karijeri!

Podeli vest

Bliži se pun Mesec u Lavu (5. februar), pa se oseća porast tenzija. Verovatno ste emotivniji nego inače, a zvezde su vam za danas spremile iznenađenje.

OVAN

LJUBAV: Bićete komunikativni i privlačićete pažnju gde god se pojavite, zbog čega ćete steći nova poznanstva. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u baš onakvoj situaciji kakvu ste priželjkivali u ljubavnom životu. POSAO: Pomoć ženske osobe u karijeri i uspeh u radu sa ženama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Dani vikenda su nešto povoljniji kada je u pitanju ljubav. POSAO: Bićete vrlo energični i entuzijastični, jer će vas vaši snovi inspirisati na akcije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK

LJUBAV: Moći ćete da se pouzdate u potpunu posvećenost i vernost partnera, zbog čega ćete biti zadovoljni. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

LAV

LJUBAV: Možete ući u zajednički poduhvat, što će učvrstiti vašu vezu i dati joj novu dimenziju. POSAO: Imaćete sreće u logističkim ili administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Harmonija u odnosu ili ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada. POSAO: Uspeh ćete moći da ostvarite u oblasti finansija i menadžmenta. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Uspeh u životu, kao i dobro raspoloženje privući će ljude. Svako voli osobu koja zrači pozitivnom energijom. POSAO: Uspeh u poslu ili nova prilika za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepick

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete zainteresovani za izlaske, lepe doživljaje i romantična putovanja. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć ili sponzorstvo. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vam se dopadne. Neće vam nedostajati tema za razgovor. POSAO: Moguća manja promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Freepik.com

JARAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim imate profesionalni odnos ili koga ste upoznali na radnom mestu. POSAO: Imaćete vrlo konstruktivan pristup poslu i odličan radni elan. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Više ste okrenuti poslu nego ljubavi. To će se osetiti u nedostatku prilika za ljubav. POSAO: Očekuju vas pozitivne promene na radnom mestu i u karijeri. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Trenutno ste vrlo zainteresovani za svaku vrstu čulnog uživanja i lako vas je osvojiti. POSAO: Ako tražite posao, ovo je iznenađujuće dobar period za to. ZDRAVLJE: Solidno.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija