• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.I.

10.02.2023

09:21

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur ulazi u Vodoliju - detaljna prognoza po znakovima

Pixabay

Horoskop

STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD! Merkur ulazi u Vodoliju - detaljna prognoza po znakovima

Podeli vest

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja izlazi iz Jarca 11. februara i ulazi u vazdušnu Vodoliju gde će se zadržati do 2. marta 2023. godine.

Merkur, planeta, koja kada se spomene odmah izaziva negativno mišljenje, nije retrogradan, što znači da deluje punom snagom u direktnom hodu.

Promena Merkurovog znaka iz Jarca u Vodoliju će itekako da se oseti, pa će na snazi biti inovativne ideje, humanizam, ali i veća potreba za bilo kakvim udruživanjem.

Merkur poprima osobine Vodolije u koju ulazi 11. februara, tako da ćemo biti otvoreni za nove početke, ali i ideje koje mogu da promene sudbinu grupacije ljudi među kojima se nalazimo. Merkur u Vodoliji jeste vrsta blistavog uma koji je van vremena i ne želi da ostane zatočen u ustaljenim okvirima.

Ukoliko ste imali utisak da se manje družite u prethodnom periodu, znajte da će Merkur u Vodoliji to da promeni.

Foto: Pixabay

Merkur ulazi u Vodoliju

Merkur će uticati na sve horoskopske znakove, a naročito na Vodolije, Blizance i Vage. 

OVAN

Merkur u Vodoliji predseća vas na značaj istinskog prijateljstva. Uz pomoć iskrenih prijatelja moći ćete da ostvarite neki san. Pojačano druženje.

BIK

Merkur u desetom polju karijere usmerava vaš fokus ka poslu. On vam donosi nove ideje koje mogu da promene tok budućnosti na radnom mestu. 

BLIZANCI

Merkur u Vodoliji donosi vam prilike za putovanja i usavršavanje. Ukoliko ste mladi, odličan ja period za polaganje ispita.

RAK

Mogućnost završavanja pitanja nasledstva. Uz to možete da dobijete novac za željeni projekat na radnom mestu.

Foto: Pixabay

LAV

Novi susret u ljubavi. To če biti neko ko je originalan, mladolik i veoma zanimljiv. 

DEVICA

Nove ideje na poslu će vam pomoći lakše da radite. To će biti nešto što će uneti novinu u vaše svakodnevne navike na poslu.

VAGA

Merkur u Vodoliji donosi vam kreativnost, ali i više izlazaka na mesta javnog tipa. Bićete okruženi talentovanim ljudima koji će vas zaintrigirati.

ŠKORPIJA

Bavićete se kućnim poslovima. Merkur vam ovde baš ne prija, pa nemojte da iznenadite ako budete imali neki kvar u domu.

STRELAC

Pojačana komunikacija preko društvenih mreža i aplikacija za dopisivanje! Isplaniraćete kraće putovanje.

Foto: Pixabay

JARAC

Merkur u drugom polju donosi vam novčani dobitak. To neće biti veliki novac, ali će popraviti vaše finansijsko stanje.

VODOLIJA

Bićete u poziciji da plasirate svoje ideje, koje mogu da promene sudbinu drugih ljudi. Svaka reč koju budete izgovorili imaće uticaj na druge ljude, tako da ćete biti iznad svog vremena.

RIBE

Ulaskom Merkura u Vodoliju, on će boraviti u vašem dvanaestom polje, pa vam donosi pojačane snove, ali u suočavanje sa strahovima. Imaćete problem sa poverenjem, ali ćete biti u zatvoreniji u narednom periodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17