• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. FEBRUAR! Škorpije očekuje sreća, Blizanci će biti nervozni, a evo ko će dobiti posao

Pixabay

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. FEBRUAR! Škorpije očekuje sreća, Blizanci će biti nervozni, a evo ko će dobiti posao

Podeli vest

Merkur, planeta komunikacije, ulazi danas u Vodoliju i donosi velike promene za sve horoskopske znakove. Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan.

OVAN

LJUBAV: Vaše raspoloženje će danas biti sjajno, pa će i vaš ljubavni život biti prijatan i uzbudljiv. POSAO: Bićete zadovoljni kako stvari stoje na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, družiti i moguće doživeti ljubav sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete problema u partnerskom odnosu zbog nervoze. POSAO: Društvene veze i razni kontakti vam mogu pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: pexels.com

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za ljubav. Bićete ispunjeni osećanjem zadovoljstva i sreće. POSAO: Neko vam može pomoći da dobijete posao koji želite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Uskoro ćete izaći iz povoljnog perioda, pa iskoristite dan da uživate u ljubavi ili da je nađete. POSAO: Moguća su različita pozitivna dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete divan dan sa voljenom osobom. Razmenićete reči ljubavi. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Moguć dobitak, pogotovo od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno privlačni i to sigurno neće proći nezapaženo. POSAO: Povoljan dan za sve čiji posao traži kreativnost ili za one koji se bave lepotom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i zbog toga ćete biti srećni u ljubavi kakav god da je vaš status. POSAO: Dobra komunikacija će vam danas biti od koristi. Uživaćete u postignutom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Sigurno ćete imati kontakt sa nekim ko će vam biti jako privlačan, a možda se čak i zaljubite. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Sjajan dan za uživanje sa voljenom osobom u sitnim životnim zadovoljstvima. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla ili rada sa ženama. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

LJUBAV: Teško vam je da ostanete usmereni na ljubav. Ima suviše drugih stvari koje vas opterećuju. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave umetnošću i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i dan će biti dobar za ljubav i uživanje. POSAO: Sumnjaćete u svoje ciljeve, zbog čega će vam biti teško da probudite entuzijazam. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija