• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2023

17:00

4 NAJGORE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE! Ovan i Škorpija se vole nasilno

Pixabay

Horoskop

4 NAJGORE HOROSKOPSKE KOMBINACIJE! Ovan i Škorpija se vole nasilno

Podeli vest

Blizanac i Jarac će se na početku veze privući, ali će vremenom početi da se ne podnose.

Ovan i Škorpija

Škorpijom i Ovnom vlada planeta Mars. Njihova ljubav je nasilna, sa puno strasti. Bez obzira što im je vladar isti, predstavnici ovih znakova su previše različiti da bi preživeli na duge staze. Ovan je spontaniji, brzo plane i eksplodira, a njegova iskrenost može da bude nepodnošljiva. Dok sa druge strane, otrovne Škorpije čekaju priliku da uzvrate uslugu, ali da lukav način, što Ovan ne ume da toleriše.

Foto: Shutterstock

Blizanac i Jarac

U početku će privući pažnju jedno drugom i biti interesantni. Kako vreme počne da odmiče, kreće obostrano nerviranje do te mere da im veza postaje nepodnošljiva. Jarac puno pažnje posvećuje planiranju, preciznosti i redu, a Blizanci su spontani, razigrani, ishitreni i često vrlo neodgovorni. Prosto, toliko su različiti da posle nekog vremena pucanje veze postaje neizbežno.

Rak i Vodolija

Rak je duboko emotivan i želi da se oseća sigurno i zaštićeno, dok je Vodolija posvećena celom svetu. Rak sebično traži vreme i pažnju Vodolije, što nju počinje da nervira jer ima druge prioritete. U toj situaciji Rak će biti povređen, a Vodolija zbunjena. Rak će se povući u sebe, a Vodolija će to shvatiti kao jasan znak da treba da napusti vezu.

Foto: Shutterstock

Devica i Strelac

Strelčevi su okrenuti sebi i vole da rade ono što im u tom trenutku odgovara. Skloni su tome da nemaju plan i da zanemaruju obaveze, da bi uživali. Devica je sušta suprotnost, kod nje je sve isplanirano i obaveze su im ispred svega. Šokirana je hirovima i avanturama Strelca, pa će dati sve od sebe da ga obuzda, što će on shvatiti kao da ga "guši" i kontroliše njegovu slobodu. U toj situaciji jedino što je zagarantovano je raskid, zbog nepremostivih razlika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja
Društvo

Gujaničić: Korporativnim obveznicama NIS diversifikuje izvore finansiranja

Emitovanjem korporativnih obveznica u obimu od 50 miliona evra kompanija NIS planira da diversifikuje izvore finansiranja, ali i da istovremeno iskoristi aktuelne pogodnosti državne strategije razvoja tržišta, rekao je Nenad Gujaničić, glavni broker u investicionom društvu “Momentum Securities” povodom najave emitovanja emisije korporativnih obveznica NIS-a.

28.10.2024

13:43

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set