• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 18. FEBRUAR! Ovnovi krše pravila u ljubavi, Lavovi teže liderskoj poziciji na poslu, a evo ko ima stomačne probleme

Freepick

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 18. FEBRUAR! Ovnovi krše pravila u ljubavi, Lavovi teže liderskoj poziciji na poslu, a evo ko ima stomačne probleme

Podeli vest

Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan, a Mesec se nalazi u Vodoliji. Ova planetarna pozicija će odgovarati Vodolijama, Vagama i Blizancima.

OVAN

LJUBAV: Bez posebnog truda ćete ostvariti brojne prilike za ljubav. Ako ste već u vezi, bićete u iskušenju da prekršite pravila. POSAO: Možete dobiti šansu za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog u društvu ili ćete početi da razmišljate o nekome ko vam je prijatelj. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u POSLU. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete napeti i nećete biti spremni za vezu. POSAO: Vrlo je bitno da pokažete poštovanje prema svakoj vrsti autoriteta, što vam neće biti lako. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi lepotom i umetnošću. POSAO: Imaćete problema sa autoritetima ako radite za druge. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV

LJUBAV: Valjalo bi da se pozabavite problemima i da gradite bliskost, a umesto toga bićete opsednuti drugim stvarima. POSAO: Težite zauzimanju liderske pozicije. ZDRAVLJE: Aritmija.

Foto: Freepick

DEVICA

LJUBAV: Bićete zadovoljni kako se odvijaju stvari u vašem ljubavnom životu, jer će vas pratiti sreća. POSAO: Bićete inspirisani na svaki grupni rad i saradnju. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Moguće su promene ili problemi na relaciji porodica - partner. Možda okolina neće odobravati vaš izbor partnera. POSAO: Nestabilnost u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Moguće je i razdvajanje od partnera. POSAO: Brinuće vas poslovna situacija zbog smanjenog obima posla. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

Foto: Freepick

STRELAC

LJUBAV: Bez bitnih dešavanja u ljubavnom životu, moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav. POSAO: I dalje moguć blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC

LJUBAV: Bićete uspešni u verbalnom izražavanju emocija i generalno zavodljivi u komunikaciji. POSAO: Trošićete bez plana, ali pazite i da ne izgubite novac ili vredne stvari. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete više koncentrisani na neke druge sfere života. POSAO: Naići ćete na neke prepreke ili imati problem koji će vas osujetiti u vašim ambicijama i akcijama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE

LJUBAV: Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite i skoro svi vam deluju neodoljivo. POSAO: Problem u međuljudskim odnosima zbog neodgovornosti kolega. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija