• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

18.02.2023

11:20

ZA SAMO 2 DANA STIŽE NEVEROVATAN DOGAĐAJ! Mlad Mesec u Ribama donosi ostvarenje želja - 20. februar je ključan datum

pexels.com

Horoskop

ZA SAMO 2 DANA STIŽE NEVEROVATAN DOGAĐAJ! Mlad Mesec u Ribama donosi ostvarenje želja - 20. februar je ključan datum

Podeli vest

Sledeći važan astrološki događaj koji čekamo je mlad Mesec u Ribama 20. februara koji je povoljan za ostvarenje želja.

Mlad Mesec u Ribama 20. februara je povoljan za nove početke. Pošto će Mesec biti u znaku Riba, on će poprimiti energiju ovog znaka, pa možemo da očekujemo pojačanu maštu.

Zbog toga ćemo moći da materijalizujemo svoje želje, jer će moćan znak Ribe da donese kreativan period u kojem se snovi pretvaraju u stvarnost.

Ovo je dobar trenutak da ono što želite i zamislite pretvorite u stvarnost. Pošto su Ribe vodeni znak, ne želimo da se zaglavimo na mestu vezanosti, umesto toga, želimo da potvrdimo ono što želimo, ali onda ostanemo otvoreni za budućnost i harmoniju.

Mlad Mesec u Rubama će biti povoljan za tri horoskopska znaka: Ribe, Rakove i Škorpije.

Foto: pexels.com

Mlad Mesec u Ribama

RIBE

20. februar je datum koji treba da zamaptite jer imate prilku da ostvarite svoje snove. Ovo je dobar period za novi životni početak ili odluku koja može da vam promeni život na bolje. Vi ste jedan od znakova koji će imati najviše sreće u narednom periodu.

RAK

Mlad Mesec u devetom polju donosi vam priliku za putovanje ali i da promenite svoja životna uverenja. Nije isključeno da ćete potpuno da promenite svoj pogled na svet. Ukoliko ste mladi, narednu nedelju iskoristite za polaganje ispita. 

ŠKORPIJA

Mlad Mesec donosim vam romantična osećanja i mogućnost ljubavnnog susreta. Potrebno je da izađete u narednoj nedelji kako biste ostvarili susret koji može da vam promeni život. Mlad Mesec u Ribama donosi vam veću otvorenost u emotivnim odnosima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija