• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

20.02.2023

10:55

VAŽAN ASTRO DOGAĐAJ - STIGAO JE MLAD MESEC U RIBAMA! Evo šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje želje!

Horoskop

VAŽAN ASTRO DOGAĐAJ - STIGAO JE MLAD MESEC U RIBAMA! Evo šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje želje!

Podeli vest

Astrolog Biba ističe da je sada pravo vreme za primenu manifestacije 3-6-9, kojom ćete privući ostvarenje želja.

Astrolog Biserka, poznatija kao Biba, redovno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži deli sve novitete vezane za astrologiju. 

Tako je ovaj put otkrila važnost mladog Meseca u Ribama, koji je stigao danas 20.02.2023. 

- U ponedeljak (dana kojim vlada Mesec, dobrim za početke), 20.02.2023. (datuma sa 4 broja 2 -Mesec, pojačanim sa 0 - Pluton, regeneracija, transformacija) u 08:06 čeka nas Mlad Mesec u Ribama. To je suptilan i nežan Mesec. Daje nam sposobnost da zaronimo duboko u svoju dušu, da se povežemo sa njom i osvetlimo one najskrivenije i najranjivije emocije i želje. Mesec i Sunce su u Ribama na 1. stepenu (strpenu Ovna/Marsa) koji nas poziva da se pokrenemo.

Mlad Mesec je uvek vreme kada sadimo seme iz koga treba da se razvije plod naše želje. Mlad Mesec je trenutak za novi početak, za postavljanje novih ciljeva.

Energija Riba je spiritualna, mistična, intuitivna, duhovna, pomaže nam da sanjamo otvorenih očiju i da pesnički sve svoje snove pretočimo u reči. Upravo su to čarobne alatke koje naš um ima, a koje su nam u ovom trenutku od velike pomoći.

Foto: Pixabay

mesec

Neptun sanjar, vladar Meseca, je u dobrom aspektu sa Plutonom, planetom regeneracije i transformacije. Jupiter, tradicionalno prvi vladar Riba, nalazi se u Ovnu, u znaku koji nosi veliki potencijal za nove akcije i nalazi se u harmoničnim aspektima sa Marsom u Blizancima (koji energiju usmerava u reči, izgovorene ili napisane) i Merkurom u Vodoliji (usmerenim ka novim idejama o budućnosti).

Sada je odličan trenutak za Manifestaciju 369, kao i za afirmaciju i vizualizaciju.

Prvo je potrebno da osvestimo šta je to što želimo i koji cilj želimo da ostvarimo. Bilo da je to materijalni ili neki cilj koji je za više dobro naše duše i za naš mir, za naš duhovni rast i razvoj. Takođe je važno da shvatimo da nije dovoljno samo da želimo i maštamo, već je bitno da se i usmerimo i budemo aktivni (na sve načine).

Kod primene afirmacije i vizualizacije potrebno je osmisliti afirmaciju koja treba da bude u kratkoj i pevljivoj formi i praćena slikom, vizualizacijom. Putem vizualizacije, sa osećajem već doživljenog, uživamo u ispunjenju i zadovoljstvu ostvarene želje.

Kod Manifestacije 369 potrebno je i pisati 21 dan, 18 puta dnevno, svoj cilj/želju u formi zahvalnosti i sa osećajem ispunjenosti (kako se piše manifestacija, možete pogledati na linku OVDE).

Sada je odličan trenutak da se postavimo na sudbinsku varijantu koju želimo. Neka nam je srećan Mlad Mesec u Ribama - poručuje Biba.

Na koja tri znaka će povoljno uticati ovaj mlad Mesec, možete pročitati na linku OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija