• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2023

07:17

SATURN, GOSPODAR VREMENA I KARME GAZI U RIBE! 7. mart je datum koji menja sve, a ovaj znak će doživeti najveći udar sudbine

Pixabay

Horoskop

SATURN, GOSPODAR VREMENA I KARME GAZI U RIBE! 7. mart je datum koji menja sve, a ovaj znak će doživeti najveći udar sudbine

Podeli vest

Saturn ulazi u znak Riba 7. marta 2023 godine. Saturn je planeta koji vlada vremenom i njegovo kretanje kroz jedan znak obuhvata period od dve i po godine.

On je kao kada vam inspekcija zakuca na vrata i hoće da proveri da li je sve u redu, jer on želi da popravi ono što nije u redu sa kosmičke tačke gledišta. U zavisnosti kroz koju natalnu kuću prolazi, koje aspekte obrazuje sa našim planetama, a takođe koje uticaje on prima generalno sa ostalim planetama na nebu, zavisiće i njegov uticaj, njegovo delovanje tih dve i po godine.

Od haosa pravi red

On je planeta karme, a na sanskritskom jeziku karma znači akcija, u prevodu kako si delovao takve ćeš i posledice imati, bilo pozitivne, bilo negativne. Ili bolje rečeno, ono sto poseješ, to i žanješ! Saturn teži da iz haosa napravi red. Kada to razumemo, iz svakog njegovog tranzita možemo da izvučemo samo najbolje.

Saturn ulazi u vodeni znak Riba, i donosi čišćenje vodene karme, a ona se tiče emocija i najviše deluje na polje odnosa, bilo da su to ljubavni, porodični, prijateljski ili poslovni odnosi.

Takođe, najviše deluje na naš odnos sa samim sobom, sa Bogom, sa verom, ljubavi. Kako će Saturn zgraziti u Ribe, jasno je da će ovaj horoskopski znak doživeti najveće promene u narednih dve i po godine.

Saturn kroz prvu kuću horoskopa želi da uposlimo svoju energiju u konkretne ciljeve i rešenja. Da poštujemo rokove, svakodnevnu rutinu, da se odreknemo onoga što nam više ne služi, da preispitamo svoje navike, kako loše tako i dobre.

Foto: Reuters

Saturn

Saturn kroz drugu kuću može doneti manjak finansija, on nas poziva na štednju, da se ne rasipamo  kako u novcu, tako i u vremenu, resursima bilo koje vrste. Sa ovim tranzitom finansijski uspeh je vrlo moguć i izvestan samo je put do njega možda malo naporniji i dugotrajniji.

Saturn kroz treću kuću donosi nam ozbiljnost u razmišljanju, mislima, mogućnost i donošenja nekih sudbonosnih odluka...može uticati i na zahlađenje odnosa sa braćom, sestrama, rođacima. Vreme je da dublje i odgovornije razmišljate o bitnim životnim temama i odlukama.

Saturn kroz četvrtu kuću horoskopa donosi otežanja na polju doma i porodice, bliskih odnosa, ali nam donosi i da se zagedamo u sebe, u dubine svoje duše, i da damo i pružimo sebi sve ono sto smo tražili negde od drugih, a nismo dobili.

Saturn kroz petu kuću, kuću ljubavi, uskraćuje zadovoljstva zarad ozbiljnosti i posvećenosti, može doneti i zahladjenje u ljubavnim odnosima, ali i dužu vezu sa osobom koja je starija, ozbiljnija. Ovo je dobar položaj za priču o ljubavi u poznim godinama. Mogućnost ponavljanja ljubavi sa nekim iz vaše prošlosti.

Saturn kroz šestu kuću može ukazati da je sada došlo vreme da se pozabavimo svojim zdravljem, fiziologijom, da promenimo navike u ishrani, a takođe može doneti i nezadovoljstvo poslovnim okruženjem i želju da na tom polju nešto i promenimo.

Saturn kroz sedmu kuću, ukoliko smo u braku, želi da ispita naš odnos sa bračnim partnerom, i sve ono sto smo stavljali pod tepih, sada dolazi na preispitivanje. Ukoliko smo slobodni, ovaj uticaj donosi poznanstvo sa osobom sa razlikom u godinama, veri, obrazovanju.

Saturn kroz osmu kuću horoskopa može doneti problem sa nasledstvom, kreditima. Takođe, ukoliko drugi parametri to potvrđuju može doneti i nasledstvo neke stare kuće, antikviteta, starina. Kako je ovo osma kuća , kuća transformacije, ukazuje da je došlo vreme da neke stvari pustimo, da bismo mogli oslobođeni prošlosti da uđemo u devetu kuću, kuću budućnosti, svrhe, Boga.

Foto: Pixabay

Saturn kroz devetu kuću najpre će doneti ozbiljan stav i duboko razmišljanje u vezi životne filozofije i životnih vidika. Mnogi će se okrenuti filozofiji i duhovnosti, idealima, veri, verovanju. Neko će da se bavi pitanjem obrazovanja, odabirom fakulteta.

Tranzit Saturna kroz 10.kuću je zapravo lekcija o odgovornosti. 10.kuća je prirodna kuća Saturna tako da ovaj tranzit ima i poseban uticaj. Sa Saturnom ovde fokusiraćete se na karijeru, profesiju, položaj i status u društvu, ugled, uspeh.Prekretnica u karijeri je zaista moguća, posebno za one koji nisu zadovoljni svojim statusom ili nekim ko im je pretpostavljen, šef ili direktor neki.

Kada Saturn prolazi kroz 11.kuću vi ćete se baviti društvenošću, socijalnim temama, prijateljstvom, grupnim dešavanjima, iznenadnim dešavanjima, pitanjima slobode. Bavićete se odnosima sa ljudima sa kojima niste u emotivnoj vezi ali sa kojima imate ista ili slična interesovanja, zajedničke interese. Bavićete se i vašim željama, nadanjima, idejama. Saturn će ovde neka prijateljstva učvrstiti, a neka će se završiti.

Foto: Pixabay

Tranzit Saturna kroz 12.kuću zaista može biti težak ako se ne doživi na pravi način. Sa Saturnom u ovoj kući bavićete se pitanjima vezanim za neke skrivene stvari, tajne neke, sve ono što ste negde duboko u podsvesti "zakopali", gurnuli pod tepih ili neki orman. Mogli bi da se jave neki strahovi, neke stvari koje ste krili i od sebe i od drugih. Ali ovo je period završetka jednog ciklusa pred početak novog. Više ćete se baviti stvarima koje idu ka unutra, ka vašoj unutrašnjosti. Ovo je period kada možete uraditi i veliko spremanje i čišćenje svega onog što vas sputava i koči na neki način, pišu Astrousluge.com.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija