• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

06:40

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. MART! Strelčeve čeka blokada u karijeri, dok će Ovnovi dobro uložiti novac

Freepik.com

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. MART! Strelčeve čeka blokada u karijeri, dok će Ovnovi dobro uložiti novac

Podeli vest

Prvi dan marta će biti poslovno turbulentan za većinu horoskopskih znakova.

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti u kontaktu sa velikim brojem osoba i možda ćete naići na nekoga ko će vas zainteresovati. POSAO: Finansijska infuzija ili dobro ulaganje. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je na neki način istaknut ili superioran u vašim očima. POSAO: Bavićete se administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo zainteresovani za fizički aspekt ljubavi. POSAO: Bićete nezadovoljni poslom ili uslovima, ali trenutno se ne možete nadati nečem boljem. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Freepick

Dnevni horoskop

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo sentimentalni i raspoloženi da pričate o osećanjima i da ih na neki način izrazite. POSAO: Ništa novo se neće desiti, osim što je moguć uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

LAV

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas. Inače očekujte zahlađenje u ljubavnom odnosu. POSAO: Mogući veći problemi u procesu rada i nestabilnost posla. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Nećete biti srećni, bez obzira na to da li ste sami ili u vezi. POSAO: Izgleda da će na vas uticati loša atmosfera na radnom mestu. Pogoršanje uslova rada. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA

LJUBAV: Ovo će biti nepovoljan dan i za one koji su u vezi i za one koji su sami. POSAO: Možete imati administrativne ili probleme sa podređenima. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. U stanju ste da lako izrazite emocije. POSAO: Bićete nezadovoljni sistemom u kome radite ili nadređenima. ZDRAVLJE: Prehlada.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da partner neće biti raspoložen za ljubav, ali će mu svejedno biti potrebna emotivna podrška. POSAO: Mogući su problemi i blokada u karijeri. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Freepik.com

JARAC

LJUBAV: Bićete komunikativni, pristupačni i duhoviti, što će povoljno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Dobar period za promenu u karijeri i za one koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Imaćete prilike da sretnete nekoga ko će vas donekle fascinirati. POSAO: Ništa novo se neće desiti. Moguće je da nećete biti raspoloženi da se bavite poslom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti naglašeno emotivni i osetljivi, zbog čega biste mogli imati problema u odnosu. POSAO: Imaćete potrebu da se izrazite na neki kreativan način. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija